Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Foto van het jaar: Portret

Portretfotografie

Fotowedstrijd van het jaar

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic LUMIX DMC-TZ100. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema 'Portret’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 25 september 2020 de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema portretfotografie, is de Panasonic LUMIX DMC-TZ100 Superzoom camera. Panasonic omschrijft de TZ100 als de ultieme reisgenoot. De camera is erg veelzijdig dankzij zijn krachtige 10x zoom, hoogwaardige 1-inch sensor en 20,1 megapixels. Daarnaast is de camera uitgerust met een heldere Leica zoom lens en beschikt de camera over 4K-video/4K-foto functie. De TZ100 is zo compact dat je deze gemakkelijk mee kunt nemen in je zak. Zo leg jij zonder moeite de mooiste momenten vast op reis!

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Portret". De sluitingsdatum is 25 september 2020.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste portretfoto's in!
Winnaars
X