Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Zwart-wit

Zwart-wit foto

Workflows in Lightroom

Lightroom heeft zo ontzettend veel mogelijkheden. Heb jij ook duizenden foto's en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben op 13 oktober samen met jullie de eerste stappen gezet in Lightroom tijdens onze Lightroom Workflow Livestream.

In de uitzending heeft onze Lightroom expert Tom Reuvers vier verschillende manieren laten zien hoe je een foto naar zwart-wit kunt omzetten in Lightroom.

Daarom geven we jullie nu de uitdaging om jou eigen foto's om te zetten naar zwart-wit en in te sturen voor deze fotowedstrijd! De winnaar wint een publicatie in het magazine en de beste inzendingen worden besproken tijdens onze volgende Lightroom livestream op vrijdag 30 oktober.

Kijk de Lightroom Workflow Livestream terug

Je kunt de Lightroom Workflow livestream van 13 oktober terugkijken op ons YouTube kanaal. Je vindt de uitzending hier.

De Cursusbundel Workflows in Lightroom 2021

De livestream van 13 oktober stond helemaal in het thema van onze gloednieuwe cursus op Zoom Academy: Workflows in Lightroom 2021. In deze bundel behandelen we 12 complete workflows in verschillende thema's. Wil je dus meer leren over Lightroom? Dan is dit de perfecte bundel om aan de hand van duidelijke voorbeelden het programma te ontdekken. Je kunt de cursusbundel nu bestellen op Zoom Academy!

Bovenstaande foto is gemaakt door Tom Reuvers.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Zwart-wit". De sluitingsdatum is 29 oktober 2020.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Stuur jouw mooiste zwart-wit foto in voor deze fotowedstrijd en maak kans op een publicatie in het magazine en wordt besproken in de volgende livestream.
Winnaars
X