Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Foto van het jaar: Straat

Straatfotografie

Fotowedstrijd van het jaar

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: Panasonic LUMIX DC-GX880. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema 'Straat’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto’s in. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt t/m 18 december 2020 de tijd om maximaal 2 foto’s in te sturen.

Prijs

De prijs voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema straatfotografie, is de Panasonic DC-GX880KEGS systeemcamera. De LUMX GX880 is een allround systeemcamera met een prachtige compacte retrolook. Schiet hoogwaardige beelden met een hoge resolutie, hoog contrast en indrukwekkende kleurweergave. Zelfs met situaties met weinig licht schiet de camera heldere beelden met een maximale gevoeligheid van ISO25600. Daarnaast beschikt de camera over 4K Photo en Video functie.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Straat". De sluitingsdatum is 18 december 2020.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste straatfoto's in!
Winnaars
X