Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Foto van het jaar: Architectuur

Straatfotografie

Fotowedstrijd van het jaar

Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Je krijgt acht keer de kans om via een fotowedstrijd jouw mooiste foto's in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die een prachtige camera van Panasonic wint. Voor deze wedstrijd is dat de: [urlx=https://www.panasonic.com/nl/consumer/cameras-camcorder/lumix-compactcameras/dmc-lx15.html]Panasonic DMC-LX15[/urlx]. Aan het eind van het jaar gaat één van deze acht winnaars naar huis met de hoofdprijs: een topmodel camera van Panasonic.

Meedoen

Voor de volgende fotowedstrijd zijn we op zoek naar de mooiste foto's binnen het thema: Architectuur. Upload nu jouw mooiste architectuurfoto's op Zoom.nl en wie weet ben jij wel onze volgende winnaar! Heb je nog geen account op Zoom.nl? Registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto's in via www.zoom.nl/fotowedstrijd. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. Je hebt tot en met 12 februari 2021 de tijd om maximaal twee foto's in te sturen.

Prijs

De prijs voor de Panasonic fotowedstrijd met als thema architectuurfotografie, is de [urlx=https://www.panasonic.com/nl/consumer/cameras-camcorder/lumix-compactcameras/dmc-lx15.html]Panasonic DMC-LX15 [/urlx]compact camera. De LX15 van Panasonic combineert een snelle F1.4-2.8 lens met een 1-inch sensor in een zeer compacte body. Deze camera neem je gemakkelijk overal mee naartoe doordat deze in je jas of broekzak past door zijn compacte formaat. Zo mis je onderweg geen enkel inspirerend moment meer!

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Straat". De sluitingsdatum is 12 februari 2021.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste straatfoto's in!
Ja, ik doe mee
27