Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Uitzichten

Doe mee met de Fotowedstrijd Uitzichten

Kijk uit! "Uitzichten" is dit jaar het thema van de Fiets en Wandelbeurs fotowedstrijd. Struin door je mooiste foto’s van je actieve vakanties en ga op zoek naar dat mooie uitzicht vanaf een berg, je fiets of de boom waar je ingeklommen bent. Wij laten de invulling van het thema verder aan jouw creativiteit over. Vanaf 1 december t/m 18 januari kun je op Zoom.nl je foto's uploaden en meedoen.

Eregalerij

Tijdens de komende Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht stellen wij een selectie tentoon van de 15 mooiste inzendingen, afgedrukt op groot formaat door Albelli. Breng daar je stem uit en kies welke drie foto's volgens jou de beste zijn.

Wat kun je winnen?

De hoofdprijs is een 9-daagse wandelvakantie op het Griekse eiland Kythira ter waarde van € 450,- (excl. vlucht), beschikbaar gesteld door Pyrgos House. Na afloop van de beurs op zondag 12 februari kun je als genomineerde je fraai afgedrukte foto mee naar huis nemen. De uitslag is op basis van de door de beursbezoekers van de uitgebrachte stemmen.

Hoe doe je mee?

Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Maak een mooie foto of kies er een uit jouw foto-archief. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 18 januari 2017. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogste mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij een van de genomineerden hoort.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Uitzichten". De sluitingsdatum is 18 januari 2017.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
9-daagse wandelvakantie op het Griekse eiland Kythira ter waarde van € 450,-
Winnaars
X