Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Zoom.nl Presets

Doe mee met de Fotowedstrijd Zoom.nl Presets

Zoom.nl introduceert iets nieuws: het Zoom.nl Presetpakket voor Adobe Lightroom! Hiermee kun je in Lightroom met één klik je foto’s professioneel bewerken in verschillende stijlen. Om dat te vieren lanceren we de Fotowedstrijd Zoom.nl Presets, met als hoofdprijs de X-rite Colormunki t.w.v. 389,-!

Lees meer over het Zoom.nl Presetpakket. (Deze is tot en met 24 februari 2017 nog gratis te downloaden.)

Wat kun je winnen?

Voor deze wedstrijd hebben we een bijzondere prijs, namelijk de Colormunki ter waarde van € 389 euro. Met de ColorMunki kun je de monitor waar je foto's op bewerkt heel precies afstellen voor de meest natuurgetrouwe kleuren; een must voor elke serieuze fotograaf! (Met dank aan X-rite)

Hoe doe je mee?

Iedereen met het Zoom.nl Presetpakket en een gratis account op Zoom.nl kan meedoen aan deze Fotowedstrijd. Als je de foto uploadt, zorg er dan voor dat je een tag toevoegt met de naam van de preset (kleine letters en aan elkaar, zie voorbeeld). Op die manier kunnen wij zien welke preset je gebruikt hebt.Heel veel succes met het Zoom.nl Presetpakket, we kunnen niet wachten om al jullie creaties te zien!

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Zoom.nl Presets". De sluitingsdatum is 8 maart 2017.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
X-rite Colormunki t.w.v € 389,- beschikbaar gesteld door X-rite.

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X