Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Onontdekt Nederland

Onontdekt Nederland

Op Zoom.nl starten we een bijzondere zoektocht naar de mooiste fotolocaties van Nederland die nog niet iedereen kent! Geef jouw favoriete ‘onontdekte’ locatie door en win een gratis jaarabonnement op Zoom.nl!

Nederland is een prachtig land om te fotograferen, maar de meest voor de hand liggende locaties zoals de Hoge Veluwe of Kinderdijk zijn inmiddels bij de meeste fotografen bekend. Daarom zijn we op Zoom.nl op zoek naar de locaties die nog niet iedereen kent en daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Foto © Kos

Waar zijn we naar op zoek?
Ons doel is simpel: we willen meer prachtige fotolocaties in Nederland ontdekken en voor andere fotografen in kaart brengen. Zo helpen we elkaar met nieuwe inspiratie, zeker nu het voorjaar en de zomer voor de deur staan.

Foto © Andre260466

Ken jij een prachtige plek bij jou in de buurt?
Een mooi stukje natuur, een groots weiland, een bijzonder gebouw, of een prachtig idyllisch straatje? Doe dan mee aan deze Fotowedstrijd en voeg jouw foto toe!

Wat kun je winnen?

De mooiste en meest unieke fotolocatie wint een gratis jaarabonnement op Zoom.nl, ter waarde van 69,- euro! Je krijgt dan 10 edities, inclusief een Zoom.nl Special thuisgestuurd.Lees meer over het Zoom.nl abonnement. Al abonnee? Dan verlengen we je abonnement gratis met een jaar!

Hoe doe je mee?

Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Maak een mooie foto van jouw unieke locatie of kies er een uit je foto-archief. Stuur vervolgens de foto in. Deelnemen kan tot en met 30 april 2017. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogste mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij een van de genomineerden hoort.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Onontdekt Nederland". De sluitingsdatum is 30 april 2017.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
een gratis jaarabonnement op Zoom.nl!

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X