Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Warmte

Doe mee met de Fotowedstrijd Zoom.nl Warmte

In deze koude wintermaanden krijgt warmte een speciale betekenis: we zoeken de warmte op bij elkaar, in huis, rond de kerstboom, aan tafel, bij een kampvuur of open haard. De zacht oranje en rode tinten staan in prachtig contrast met het winterse blauw. De fotowedstrijd voor deze Zoom.nl staat dan ook geheel in het teken: Warmte! Dit thema mag je uiteraard interpreteren zoals je dat zelf wilt: werk met kleuren, licht, sfeer en compositie om de warmte op z’n mooist in beeld te brengen.

Wat kun je winnen?

Voor deze wedstrijd 3 mooie prijzen. De eerste prijs is de Vanguard AVE Pro 283CGH Statief + Vanguard BBH-200 Statiefkop ter waarde van € 599. De tweede en derde prijs is een Case Logic SLR 206 cameratas ter waarde van € 79.

Hoe doe je mee?

Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Maak een mooie foto of kies er een uit jouw foto-archief. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 18 januari 2018.Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Warmte". De sluitingsdatum is 18 januari 2018.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Je maakt nu kans op een Vanguard AVE Pro 283CGH Statief + Vanguard BBH-200 Statiefkop of een Case Logic SLR 206 cameratas.

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X