Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Wildlife

Fotowedstrijd Wildlife

Wildlife fotografen opgelet! Samen met GoCanada gaat Zoom.nl op zoek naar de meest spectaculaire wildlife foto’s, met een wel heel bijzondere prijs: twee winnaars gaan mee op een exclusieve 7-daagse reis naar Canada om grizzlyberen en orka’s te fotograferen!


Een goede wildlife foto maken is een kunst apart. Je moet je niet alleen je onderwerp door en door kennen, maar ook nog eens nét dat bijzondere moment zien vast te leggen! We zijn dan ook op zoek naar fotografen die alles over hebben voor een perfecte foto! Heb jij bijzondere wildlife foto’s? Doe dan mee aan deze wedstrijd!

Op wildlife avontuur in Canada

In samenwerking met GoCanada gaan de twee winnaars van deze fotowedstrijd mee op wildlife avontuur rond Vancouver Island. Tijdens de 7-daagse reis krijg je onder andere de kans om wilde orka’s en grizzlyberen te fotograferen!
Stuur jouw mooiste wildlife foto in voor deze wedstrijd, want dit is een echte bucket-list hoofdprijs! Daarnaast worden de foto’s die je maakt tijdens de reis gepubliceerd in Zoom.nl én komt er een spectaculaire video van online! De 7-daagse reis vindt komend najaar plaats. De exacte reisdata worden binnenkort hier bekendgemaakt.

Over GoCanada

GoCanada is hèt startpunt voor een bijzondere Canada-reis. Als echte Canada-liefhebbers vertellen ze graag meer over dit prachtige en indrukwekkende land! Je kunt er dan ook niet alleen terecht voor het boeken van verschillende reizen, maar ook voor algemene tips en tricks over het land zelf. Waar zitten de mooiste fotografielocaties? Welke camperverhuurder moet ik hebben? Wanneer en waar zie ik de Grizzlies, zonder dat ze op m´n schouder kunnen tikken? Waar is die rustieke camping aan dat meer? Allemaal vragen die GoCanada moeiteloos beantwoordt! Kijk op www.gocanada.nl voor meer informatie.

Over Air Transat

Je reis naar Canada begint bij Air Transat! Air Transat is de nummer 1 vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Het vliegt naar 60 bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden Oosten, biedt binnenlandse vluchten in Canada aan en vervoert jaarlijks ca. 4,5 miljoen passagiers. De maatschappij heeft Montreal als thuisbasis waar 3.000 personen werken. Vanuit 26 steden in Europa (onder andere Amsterdam en Brussel) biedt Air Transat directe vluchten aan naar 5 bestemmingen in Canada: Toronto, Montreal, Quebec, Vancouver en Calgary.
Air Transat biedt 2 reisklassen aan boord: Club en Economy en in beide klassen betreft dit een all-inclusive product met bagage, maaltijd en entertainment. Voor meer informatie bezoek www.airtransat.nl voor meer informatie.

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema ‘Wildlife'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 14 juli 2018. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie opslaat. De redactie neemt persoonlijk contact op met de winnaar.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Fotowedstrijd Wildlife". De sluitingsdatum is 14 juli 2018.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een bijzondere reis naar Canada!

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X