Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Ben jij de vakantiefotograaf van het jaar 2018?

Word jij de vakantiefotograaf van het jaar 2018?

HEMA organiseert, na het succes van vorig jaar, in samenwerking met Zoom.nl de vakantiefotowedstrijd die je niet mag missen, want wij zijn samen op zoek naar jouw mooiste, origineelste of leukste vakantiefoto.

Stuur jouw inzending vóór 31 augustus in en maak kans op de felbegeerde titel “Vakantiefotograaf van het jaar 2018”. Een vakjury bestaande uit de Zoom.nl-redactie en HEMA kiest de uiteindelijke winnaar. Daarnaast kun je onder andere via Facebook zelf stemmen op de winnaar van de publieksprijs.

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘Vakantiefotograaf van het jaar 2018’ hebben we nog andere mooie prijzen, namelijk:

1e prijs een weekend- of midweekverblijf bij Landal GreenParks t.w.v. €350,-** + HEMA fotowaardebon* t.w.v. €300.-
2e prijs HEMA fotowaardebon* t.w.v. € 250,-
3e prijs HEMA fotowaardebon* t.w.v. € 100,-
Publieksprijs Een Zoom.nl-pakket met o.a. cameratas, bidon en abonnement op Zoom.nl t.w.v. € 150,-

De 25 genomineerden worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA voor een spectaculaire uitreiking. Op het hoofdkantoor worden de genomineerde foto’s tentoongesteld en geeft Zoom.nl een fotoworkshop.

* Te besteden aan alle HEMA fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoraties en afdrukken. ** Bekijk alle voorwaarden op https://foto.hema.nl/vakantiefotograaf2018/

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'Vakantiefotograaf van het jaar'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 3 september 2018. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "vakantiefotografie". De sluitingsdatum is 3 september 2018.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
een weekend- of midweekverblijf bij Landal GreenParks t.w.v. €350,-** + HEMA fotowaardebon* t.w.v. €300.-

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X