Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Fantastische natuur

Fantastische natuur

Als fotograaf ben je altijd op zoek naar de meest fantastische landschappen, dieren en plekken om te fotograferen. Samen met Xpozer gaat Zoom.nl op zoek naar de meest fantastische natuurfoto’s in de breedste vorm. Doe mee en maak kans op een Xpozer 4-Pack t.w.v. €349,95.

Landschappen, dieren, stadsgezichten, onderwaterfoto’s, drone foto’s… de natuur heeft zo veel moois te bieden. Wij zijn benieuwd naar jullie mooiste foto’s van de meest fantastische plekken op deze planeet. Die zijn er immers in overvloed!

Stuur jouw fantastische natuurfoto in en win een Xpozer 4-Pack t.w.v. €349,95.

Wat is een Xpozer 4-Pack?

Als fotograaf maak je meer dan één fantastische foto. Met het Xpozer 4-Pack krijgen al jouw foto's een kans aan de muur.

Je ontvangt 4 fotoprints en één wisselframe waarmee je ze allemaal aan de muur kunt hangen. Zo kan je van al jouw fantastische foto’s genieten.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Fantastische natuur". De sluitingsdatum is 15 oktober 2018.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Doe mee en maak kans op een Xpozer 4-Pack t.w.v. € 349,95.

NB: Het overzicht van ingezonden foto's laat de foto's zien op volgorde van uploaddatum. Wil je zeker weten dat het inzenden gelukt is, kijk dan bij jouw foto in de rechterkolom, daar staat als het gelukt is 'Ingezonden voor fotowedstrijd: ...'. Op deze plek kun je de inzending ook weer intrekken.
Winnaars
X