Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Met oog voor Latijns-Amerika

Met oog voor Latijns-Amerika

Djoser en Zoom.nl zijn samen op zoek naar bijzondere reisfoto’s uit Latijns-Amerika. Natuur, cultuur en de kleurrijke lokale bevolking: we willen het allemaal zien! Doe mee met de fotowedstrijd van Djoser en maak kans op een reischeque van € 1500,-

We zijn benieuwd naar jouw unieke blik op dit kleurrijke continent. Stuur ons daarom je favoriete foto die jouw ervaring goed laat zien. Van de rijke natuur, een hartelijke ontmoeting met de lokale bevolking of een prachtig beeld van een stad of tempel. Op reis beleef je de bijzonderste dingen, en dat levert natuurlijk mooie foto’s op!

Deel jouw favoriete foto

en maak kans op een Djoserreischeque t.w.v. € 1500,-

Meedoen

Voor deze fotowedstrijd geldt het thema ‘Met oog voor Latijns-Amerika’. We zijn op zoek naar jouw eigen blik op dit continent. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer jezelf dan eerst gratis op www.zoom.nl/registreer. Stuur vervolgens je foto in. Deelnemen kan tot en met 30 mei 2019. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Met oog voor Latijns-Amerika". De sluitingsdatum is 30 mei 2019.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Maak kans op een Djoserreischeque t.w.v. € 1500,-
Winnaars
X