576 keer bekeken
0
oester
dooredreg
3 januari, 2008
je vindt ze lekker of niet.
iets wat overbelicht.
gr regina
Alle rechten voorbehoudenMeer info tonen
of en discussieer mee!
Strainger
15 jaar geleden
Naja, ik heb er pas 1 gegeten, maar ik wist dus niet of je die rauw naar binnen moet gieten of eerst koken. Ik had hem, na met moeite die pokke schelp te hebben geopend, rauw op, en heb daarna 3 dagen lang met een hele nare smaak in mn mond rondgelopen...een beetje een hele sterke ijzersmaak, met rotte zeelucht...TIP: Doe de andere schelpen met vlees niet, NOOIT!!! in de prullenbak zonder ze luchtdicht te verpakken...als je dan na 3 dagen de prullenbak deksel omhoog doet, kan men je wegdragen van de ellendige stank...dan zijn poepluiers ineens helemaal niet meer de grootste stinkerts...Die lucht gun ik zelfs osama bin laden nog niet.
Simon
0
edreg
15 jaar geleden
Hallo Simon, je moet ze ook niet weggooien maar allemaal opeten, zo ver mogelijk. Ik vind ze super. Vroeger zochten we ze zelf en maakte me vader ze open op het straand en wij (toen kinderen) slurpten ze zo naar binnen. Je kunt ze ook koken, maar rauw vind ik ze het lekkerste, met een beetje citroen. gr regina
0
Strainger
15 jaar geleden
hmm...hoort het vlees groen te zijn? Want dat was bij mij namelijk het geval...Ze waren nog wel zacht, smurrie achtig, geen schimmel tapijtje, maar wel mint-groen...zou dat het wezen?
0
edreg
15 jaar geleden
GROEN!!!!! lijkt mij niet, hoe oud was de oester?
0
Kristin Wilmers
17 jaar geleden
Nou, voor mij hoeft het niet, oesters. Vind ze wel mooi om te zien op deze manier. :)
Bedankt nog voor je reactie op mijn foto.
0
reina roskam
17 jaar geleden
Opname is erg mooi, maar daar blijft het bij ook bij :) bbrr griezel,griezel
:( :(
Gr. Reina
0
Beaumimi
17 jaar geleden
'k Heb ze nooit geproefd, dus hoe het smaakt weet ik niet.
Wel, dat ik dit een mooie opname vind, waarbij de parelmoerglans goed tot uitdrukking komt.
Groet, Eef
0
Komt voor in
door edreg · 40 foto's
Opmerkingen