633 keer bekeken
0

Borreltje?

15 september, 2010
Ik kom de laaste tijd van alles in de lucht tegen. Hier het Tilburgse kruidendrankje "Schrobbelér" Hartverwarmend en veel gedronken met carnaval om de botten warm te houden. Schrobbelèr, proosten op vriendschap Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel. Van oorsprong Brabants, sfeervol en hartverwarmend. Gemaakt uit 43 kruiden en met een alcoholpercentage van 21,5 procent. Ontstaan, in 1974, als lekkere borrel voor de gevoelige maag, bleek de ontdekking van Jan Wassing een gewaardeerde sfeerverhoger. Veel vrienden maakten in zijn huisbar kennis met de smaak, de glimlach, de warmte en vriendschap van Schrobbelèr. Nu, vele jaren later, is de bekendheid van Schrobbelèr de huisbar ver ontgroeid. De beleving rond het product is echter overal onveranderd aanwezig. Glimlach, goede smaak, warmte en vriendschap.
Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Gebruikte apparatuur

Canon EOS 5D Mark II

Komt voor in