277 keer bekeken
2

Eacles imperialis

16 mei, 2012
Eacles imperialis is een nachtvlinder uit de familie Saturniidae, de nachtpauwogen. De vlinder heeft een spanwijdte van 80 tot 175 millimeter. Het verspreidingsgebied loopt van het oostelijk deel van Noord-Amerika tot het noorden van Zuid-Amerika. Wel heel leuk om die 's morgens in je woonkamer te vinden..............:-D
Alle rechten voorbehouden
Meer info tonen

Komt voor in