Upload jouw foto's

  Expertuitdaging: Dubbele Belichting

  19
  DAGEN
  61 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met een dubbele belichting!

  Spoedcursus: Nederlands Winter Fenomeen

  5
  DAGEN
  87 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van het fenomeen! Dus stuur hier jouw mooiste Nederlandse winter fenomeen in!

  Zwart-wit

  2
  DAGEN
  620 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Zwart-Wit' en maak kans op een publicatie in het magazine en wordt besproken in de volgende livestream. Dus stuur hier jouw mooiste zwart-wit foto in!

  Foto van het jaar: Natuur

  10
  DAGEN
  877 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste natuurfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Reflecties

  X
  VERLOPEN
  632 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met de gulden snede!

  Foto van het jaar: Portret

  X
  VERLOPEN
  606 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste portretfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Gulden Snede

  X
  VERLOPEN
  417 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met de gulden snede!

  Foto van het jaar: Dieren

  X
  VERLOPEN
  1321 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste dierenfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Zomerse Foodfotografie

  X
  VERLOPEN
  185 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een zomerse foodfoto!

  Portretfotografie: William Rutten Academy

  X
  VERLOPEN
  248 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'portretfotografie' en maak kans op de William Rutten Masterclass met toegang tot de exclusieve livestream ter waarde van €99,95! Dus stuur hier jouw mooiste portretfoto in!

  Foto van het jaar: Macro

  X
  VERLOPEN
  1033 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste macrofoto's nu in!

  Expertuitdaging: HDR

  X
  VERLOPEN
  323 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto in het thema: HDR!

  Lentegevoel

  X
  VERLOPEN
  1037 foto (s)
  Een blauwe lucht, een kleurrijke bloesemtak of zonlicht dat een fris gepoetste woonkamer binnenval, hoe ervaar jij dit jaar de lente? Deel je ultieme 'Lentegevoel' in deze fotowedstrijd en maak kans op de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD, t.w.v. €899,-! De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Fotografen voor Elkaar livestream op vrijdag 24 april, om 19:30 uur.

  Presets: Bewerk jouw foto

  X
  VERLOPEN
  154 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe fotowedstrijd en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in het cursusboek Lightroom voor Gevorderden! Ga dus snel aan de slag en bewerk jouw foto met de presets.

  Expertuitdaging: Menselijke Maat

  X
  VERLOPEN
  272 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto in het thema: Menselijke Maat!