Upload jouw foto's

  Spoedcursus: Stilleven

  16
  DAGEN
  65 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van een stilleven. Dus stuur hier jouw mooiste stilleven foto in!

  Foto van het jaar: Architectuur

  21
  DAGEN
  241 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste architectuurfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Kleurrijke Bokeh

  X
  VERLOPEN
  447 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met een kleurrijke bokeh!

  Spoedcursus: Misty Morning

  X
  VERLOPEN
  384 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van een mistige ochtend! Dus stuur hier jouw mooiste misty morning foto in!

  Foto van het jaar: Straat

  X
  VERLOPEN
  528 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste straatfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Dubbele Belichting

  X
  VERLOPEN
  223 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met een dubbele belichting!

  Spoedcursus: Nederlands Winter Fenomeen

  X
  VERLOPEN
  125 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van het fenomeen! Dus stuur hier jouw mooiste Nederlandse winter fenomeen in!

  Zwart-wit

  X
  VERLOPEN
  660 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Zwart-Wit' en maak kans op een publicatie in het magazine en wordt besproken in de volgende livestream. Dus stuur hier jouw mooiste zwart-wit foto in!

  Foto van het jaar: Natuur

  X
  VERLOPEN
  1284 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste natuurfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Reflecties

  X
  VERLOPEN
  627 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met de gulden snede!

  Foto van het jaar: Portret

  X
  VERLOPEN
  600 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste portretfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Gulden Snede

  X
  VERLOPEN
  412 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met de gulden snede!

  Foto van het jaar: Dieren

  X
  VERLOPEN
  1310 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste dierenfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Zomerse Foodfotografie

  X
  VERLOPEN
  185 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een zomerse foodfoto!

  Portretfotografie: William Rutten Academy

  X
  VERLOPEN
  247 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'portretfotografie' en maak kans op de William Rutten Masterclass met toegang tot de exclusieve livestream ter waarde van €99,95! Dus stuur hier jouw mooiste portretfoto in!