Upload jouw foto's

  Portretfotografie: William Rutten Academy

  8
  DAGEN
  53 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'portretfotografie' en maak kans op de William Rutten Masterclass met toegang tot de exclusieve livestream ter waarde van €99,95! Dus stuur hier jouw mooiste portretfoto in!

  Foto van het jaar: Macro

  21
  DAGEN
  545 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste macrofoto's nu in!

  Expertuitdaging: HDR

  X
  VERLOPEN
  333 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto in het thema: HDR!

  Lentegevoel

  X
  VERLOPEN
  1066 foto (s)
  Een blauwe lucht, een kleurrijke bloesemtak of zonlicht dat een fris gepoetste woonkamer binnenval, hoe ervaar jij dit jaar de lente? Deel je ultieme 'Lentegevoel' in deze fotowedstrijd en maak kans op de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD, t.w.v. €899,-! De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Fotografen voor Elkaar livestream op vrijdag 24 april, om 19:30 uur.

  Presets: Bewerk jouw foto

  X
  VERLOPEN
  155 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe fotowedstrijd en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in het cursusboek Lightroom voor Gevorderden! Ga dus snel aan de slag en bewerk jouw foto met de presets.

  Expertuitdaging: Menselijke Maat

  X
  VERLOPEN
  276 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto in het thema: Menselijke Maat!

  Expertuitdaging: Zelfportret

  X
  VERLOPEN
  149 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een zelfportret!

  Foto van het jaar: Zwart-wit

  X
  VERLOPEN
  1177 foto (s)
  Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste zwart-witfoto in!

  Expertuitdaging: Warmte

  X
  VERLOPEN
  367 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95.

  Foto van het jaar: Architectuur

  X
  VERLOPEN
  801 foto (s)
  Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste architectuurfoto in!

  Expertuitdaging: Het Leven op Straat

  X
  VERLOPEN
  307 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga lekker de straat op!

  Foto van het jaar: Landschap

  X
  VERLOPEN
  1483 foto (s)
  Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste landschapsfoto in!

  Expertuitdaging: Creatief Binnenshuis

  X
  VERLOPEN
  203 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga thuis creatief aan de slag!

  Foto van het jaar: Straat

  X
  VERLOPEN
  870 foto (s)
  Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste straatfoto in!

  Foto van het jaar: Natuur

  X
  VERLOPEN
  1851 foto (s)
  Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste natuurtfoto in!