Upload jouw foto's

  Expertuitdaging: Reflecties

  17
  DAGEN
  252 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met de gulden snede!

  Foto van het jaar: Portret

  8
  DAGEN
  467 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste portretfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Gulden Snede

  X
  VERLOPEN
  421 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met de gulden snede!

  Foto van het jaar: Dieren

  X
  VERLOPEN
  1331 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste dierenfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Zomerse Foodfotografie

  X
  VERLOPEN
  186 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een zomerse foodfoto!

  Portretfotografie: William Rutten Academy

  X
  VERLOPEN
  250 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'portretfotografie' en maak kans op de William Rutten Masterclass met toegang tot de exclusieve livestream ter waarde van €99,95! Dus stuur hier jouw mooiste portretfoto in!

  Foto van het jaar: Macro

  X
  VERLOPEN
  1035 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste macrofoto's nu in!

  Expertuitdaging: HDR

  X
  VERLOPEN
  323 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto in het thema: HDR!

  Lentegevoel

  X
  VERLOPEN
  1040 foto (s)
  Een blauwe lucht, een kleurrijke bloesemtak of zonlicht dat een fris gepoetste woonkamer binnenval, hoe ervaar jij dit jaar de lente? Deel je ultieme 'Lentegevoel' in deze fotowedstrijd en maak kans op de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD, t.w.v. €899,-! De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Fotografen voor Elkaar livestream op vrijdag 24 april, om 19:30 uur.

  Presets: Bewerk jouw foto

  X
  VERLOPEN
  154 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe fotowedstrijd en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in het cursusboek Lightroom voor Gevorderden! Ga dus snel aan de slag en bewerk jouw foto met de presets.

  Expertuitdaging: Menselijke Maat

  X
  VERLOPEN
  274 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto in het thema: Menselijke Maat!

  Expertuitdaging: Zelfportret

  X
  VERLOPEN
  145 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een zelfportret!

  Foto van het jaar: Zwart-wit

  X
  VERLOPEN
  1151 foto (s)
  Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste zwart-witfoto in!

  Expertuitdaging: Warmte

  X
  VERLOPEN
  365 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95.

  Foto van het jaar: Architectuur

  X
  VERLOPEN
  794 foto (s)
  Doe mee en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste architectuurfoto in!