Upload jouw foto's

  Spoedcursus: Full-body portret

  14
  DAGEN
  81 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van een full-body portret. Dus stuur hier jouw mooiste foto in!

  Foto van het jaar: Landschap

  19
  DAGEN
  603 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste landschapsfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Scherp/onscherp

  X
  VERLOPEN
  735 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Dus ga aan de slag en maak een foto met scherpte en onscherpte!

  Spoedcursus: Stilleven

  X
  VERLOPEN
  212 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van een stilleven. Dus stuur hier jouw mooiste stilleven foto in!

  Foto van het jaar: Architectuur

  X
  VERLOPEN
  479 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste architectuurfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Kleurrijke Bokeh

  X
  VERLOPEN
  440 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met een kleurrijke bokeh!

  Spoedcursus: Misty Morning

  X
  VERLOPEN
  383 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van een mistige ochtend! Dus stuur hier jouw mooiste misty morning foto in!

  Foto van het jaar: Straat

  X
  VERLOPEN
  525 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste straatfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Dubbele Belichting

  X
  VERLOPEN
  223 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met een dubbele belichting!

  Spoedcursus: Nederlands Winter Fenomeen

  X
  VERLOPEN
  123 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Spoedcursus' en maak kans op een publicatie in het magazine met jou eigen tips voor het fotograferen van het fenomeen! Dus stuur hier jouw mooiste Nederlandse winter fenomeen in!

  Zwart-wit

  X
  VERLOPEN
  657 foto (s)
  Doe mee met deze fotowedstrijd 'Zwart-Wit' en maak kans op een publicatie in het magazine en wordt besproken in de volgende livestream. Dus stuur hier jouw mooiste zwart-wit foto in!

  Foto van het jaar: Natuur

  X
  VERLOPEN
  1281 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste natuurfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Reflecties

  X
  VERLOPEN
  626 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met de gulden snede!

  Foto van het jaar: Portret

  X
  VERLOPEN
  600 foto (s)
  Doe mee met de Panasonic fotowedstrijd en maak kans op een prachtige camera van Panasonic en op de geweldige jaarprijs. Stuur je mooiste portretfoto's nu in!

  Expertuitdaging: Gulden Snede

  X
  VERLOPEN
  412 foto (s)
  Doe mee met deze nieuwe expertuitdaging en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in de volgende editie van Zoom.nl! Daarnaast ontvangt de winnaar een Case Logic-cameratas ter waarde van € 72,95. Dus ga aan de slag en maak een foto met de gulden snede!