Unieke workshop onderwaterfotografie met SIGMA

15 juli 2019 13:24
partnerredactie

Wil jij een unieke workshop onderwaterfotografie volgen van expert Robert Smits? Vier Zoomers krijgen de kans om met ons tussen de tropische vissen te duiken bij indoor duikcentrum TODI en daarbij SIGMA lenzen uit te proberen. Geef je snel op en wie weet word jij hiervoor uitgenodigd!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Wat gaan we doen?

Je wordt meegenomen in de wereld van onderwaterfotografie door fotograaf Robert Smits. De workshop vindt plaats bij TODI, een indoor snorkel- en duikcentrum in Beringen (in het noorden van Belgie) waar je kunt genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen. In een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23° leer je werken met een onderwaterhuis om je camera. Tijdens de workshop ga je aan de slag met SIGMA lenzen, die je mag testen en beoordelen. Naderhand schrijf je een review over je ervaringen die samen met jouw foto's van die dag op de Zoom.nl website en in het magazine verschijnt.


Foto: Robert Smits


Foto: Robert Smits

Duikervaring deelnemers

We zijn op zoek naar deelnemers die reeds in het bezit zijn van een duikbrevet, zodat je je kunt focussen op het fotografiegedeelte onderwater. Vul bij je aanmelding in welk brevet je hebt en hoeveel ervaring, zodat we de workshop kunnen afstemmen op het niveau van de deelnemers.

Alles op een rij

Locatie: De workshop vindt plaats bij TODI in Beringen, België

Datum: vrijdag 30 augustus

Fotograaf: Robert Smits

Robert is finalist van de SIGMA Talent Quest en zal deze workshop geven om zijn talent te bewijzen en zo kans te maken om SIGMA-ambassadeur te worden.

Kosten: deelname is gratis!

Wil je hieraan meedoen? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier en wie weet word jij hiervoor uitgenodigd!
Foto: Robert Smits