Ga mee fotograferen in Amsterdam met de SIGMA fp

21 augustus 2020 13:45
21 oktober 2020 15:37
Partnerredactie

Ga mee fotograferen in Amsterdam met de SIGMA fp

Door: partnerredactie | 21 augustus 2020 13:45
dennis, heeringa, dutchie, sigma
We mogen een aantal Zoomers uitnodigen om een dag mee op stap te gaan met SIGMA en fotograaf Dennis Heeringa. De onderwerpen voor deze dag zijn straat- en modelfotografie, waarbij we mogen fotograferen met de SIGMA fp: de kleinste fullframe camera ter wereld! Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan en wie weet mag jij met ons mee!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met SIGMA.

Touch & Try SIGMA fp

Wil je ervaren hoe de kleinste en lichtste fullframe camera ter wereld voelt en fotografeert? Dit is je kans! Tijdens deze dag gaan we in de praktijk aan de slag met de SIGMA fp camera en kun je ervaren wat deze zo uniek maakt om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen. Daarbij zullen verschillende SIGMA-objectieven aanwezig zijn die geschikt zijn voor het onderwerp.

Straat- en modelfotografie in Amsterdam

Behalve het testen van de camera en objectieven gaan we er vooral ook mooie foto's mee maken. Daarbij worden we begeleid door Amsterdamse fotograaf Dennis Heeringa die ons meeneemt naar de meest fotogenieke plekjes in Amsterdam. Er zullen in totaal vijf deelnemers zijn, dus er is genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding en om vragen te stellen.


Foto: Dennis Heeringa @dutchie

Over de camera

De SIGMA fp is 's werelds kleinste en lichtste fullframe systeemcamera. De camera heeft een L-vatting en is voorzien van een 35mm fullframe Bayer-sensor met 24,6 effectieve megapixels, voor optimale beeldkwaliteit. De camera is gemaakt van een gegoten aluminiumlegering die voor extra robuustheid en thermische geleiding zorgt. Daarnaast is de compacte body voorzien van een heatsink en op 42 punten geseald. Daardoor is de SIGMA fp stof- en spatwaterdicht en ideaal voor gebruik in alle omstandigheden. Met zijn veelzijdige kleine body levert de SIGMA fp altijd perfecte beeldkwaliteit.


De Sigma fp is klein, maar heeft heel wat in huis!

Wat heb je nodig om deel te kunnen nemen?

Je hebt niets nodig om deel te kunnen nemen. Mocht je in het bezit zijn van objectieven met L-vatting (L mount), dan mag je die meenemen om te gebruiken op de SIGMA fp. Dat moedigen we zelfs aan als je die hebt! Heb je geen objectieven met L-vatting, dan hoef je niets mee te nemen en kun je verschillende SIGMA-objectieven uitproberen die voor deze dag ter beschikking worden gesteld.

Maatregelen i.v.m. Covid 19

Tijdens deze dag zullen we anderhalve meter afstand van elkaar houden en de gebruikte materialen zullen gedesinfecteerd worden als ze door meerdere mensen gebruikt worden. Ook zal een mondkapje klaarliggen voor iedereen die dat wenst. Ook zullen we drukke gebieden zoveel mogelijk proberen te mijden. We vragen alle deelnemers om deze maatregelen te respecteren en na te leven zodat deze dag prettig en veilig kan verlopen.


Foto: Dennis Heeringa @dutchie

Alles op een rij

Datum: vrijdag 2 oktober 2020

Tijd: overdag (van 09:30 - 16:00 uur ongeveer). Verdere info volgt als je bent uitgenodigd.

Locatie: Amsterdam

Kosten: deelname is gratis en voor lunch zorgen wij!Foto: Dennis Heeringa @dutchie


Foto: Dennis Heeringa @dutchie