Doe mee met de smartphone fotowedstrijd 2020: win een OPPO Reno4 Pro!

29 oktober 2020 13:02
10 november 2020 11:07
Partnerredactie

Doe mee met de smartphone fotowedstrijd 2020: win een OPPO Reno4 Pro!

Door: partnerredactie | 29 oktober 2020 13:02
oppo, smartphone, fotowedstrijd
De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt. Een smartphone heb je eigenlijk altijd bij je, terwijl een grote camera niet altijd handig is om mee te nemen. Weet jij hoe je het uiterste uit je smartphone camera kunt halen en durf je de uitdaging aan? Meld je aan voor de smartphone fotowedstrijd 2020 en WIN een OPPO Reno4 Pro t.w.v. €799!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met OPPO.

Om je direct aan te melden: klik hier

De Reno serie is ontwikkeld vanuit de gedachte dat mensen over de hele wereld, waar ze ook zijn en wat ze ook doen, ervaringen met elkaar willen delen. Het verlangen om verhalen, inspiratie en ervaringen met elkaar te delen is iets universeels dat we allemaal nodig hebben. En in deze uitdagende tijden, is het onszelf uit kunnen drukken nog relevanter dan ooit.

Over de smartphone fotowedstrijd 2020

Vier Zoomers gaan met elkaar de strijd aan om de titel 'Smartphone fotograaf van het jaar 2020'. Zij krijgen de OPPO Reno4 Pro thuisgestuurd en mogen hier 4 weken mee fotograferen en filmen. Ze krijgen daarbij 4 opdrachten mee, waarna de jury beslist wie zich de beste smartphone fotograaf van 2020 mag noemen.

Deelnemen en winnen - wat moet je doen?

1. Meld je aan door het formulier hieronder in te vullen of klik hier!

2. Ben je geselecteerd als een van de vier kandidaten? Dan krijg je daarover automatisch bericht van ons.

3. Dan krijg je de OPPO Reno4 Pro thuisgestuurd en krijg je 4 foto-opdrachten mee, waarvan je er iedere week een inlevert (beeld met een klein stukje tekst).

4. De resultaten van de foto-opdrachten worden gepubliceerd op Zoom.nl.

5. Naderhand verschijnt er ook een verslag met fotoresultaten in Zoom magazine.

6. De winnaar wordt bekendgemaakt en wint de OPPO Reno4 Pro!

Over de hoofdprijs

De OPPO Reno4 Pro is dé smartphone voor de foto- en videografieliefhebbers. De smartphone is namelijk uitgerust met een 48MP hoofdcamera, een 12MP ultragroothoeklens (die automatisch overschakelt op macro-stand wanneer je een object van heel dichtbij fotografeert), een 13MP telelens en de lens aan de voorkant heeft ook maar liefst 32MP voor het maken van kwalitatieve selfies.

Ook met donkere situaties weet OPPO wel raad. De Ultra Night modus voor fotograferen in donkere situaties bestond al langer, maar in de Reno4 Pro heeft OPPO nu zelfs Ultra Night Video toegepast, zodat je ook zonder problemen in donkere situaties kunt filmen. Laser detectie autofocus zorgt ervoor dat je in het donker goed kunt scherpstellen.

Naast alle camerasnufjes vind je in de smartphone ook veel andere innovatieve features terug. Zo is het de dunste 5G-smartphone op de markt en de Super VOOC 2.0 functionaliteit zorgt ervoor dat de batterij in slechts 36 minuten van 0% naar 100% oplaadt.

Wil jij deze prijs t.w.v. 799 euro winnen?