Zoom Academy LIVE: AI in Lightroom

4 juli 2024 10:10
4 juli 2024 18:46
Redactie Zoom.nl

Ben je alweer klaar voor de volgende livestream? We nodigen jou dus graag uit voor de exclusieve Zoom Academy LIVE workshop: AI in Lightroom met Tom Reuvers!

Zoom Academy LIVE: AI in Lightroom

Op donderdag 4 juli om 19:30 uur gaan we samen met Tom aan de slag met de slimste functies die kunstmatige intelligentie gebruiken in Lightroom Classic. Deze livestream is exclusief toegankelijk voor Zoom Academy Pro-members

Let op: Je kunt Zoom Academy Pro nu 7 dagen gratis proberen. Je doet dan dus alsnog gratis mee met deze live-workshop! Als je de proefperiode start, krijg je een uitnodiging om mee te doen aan de livestream van 4 juli. Je kunt op ieder moment kosteloos annuleren.

Wat ga je leren? 

We gaan aan de slag met de leukste slimme functies in Lightroom Classic, namelijk: 

> De nieuwe AI-verwijdertool

Tom laat je zien hoe je ongewenste elementen uit je foto’s verwijdert met behulp van AI. Geen ingewikkelde handmatige correcties meer, maar snelle en efficiënte aanpassingen.

> Ruis verwijderen met en zonder AI

We bekijken uitgebreid de verschillen tussen traditionele methoden en de nieuwste AI-technieken voor het verwijderen van ruis. En die zijn niet zo groot meer als een paar maanden geleden!

+ Tom maakt ook even een uitstapje naar het populaire alternatief Topaz om te laten zien hoe dit werkt.

> Lens vervagen

Ontdek de mogelijkheden en beperkingen van de AI-optie Lens vervagen in Lightroom Classic. Tom demonstreert ook hoe je deze tool creatief kunt gebruiken voor indrukwekkende resultaten.

> AI-selecties maken

Tom leert je hoe je nauwkeurige selecties van onder andere personen kunt maken met AI. Dit maakt het bewerken en retoucheren van portretten eenvoudiger dan ooit tevoren.

-IoBMnItoTAu8HBvLt__tCA

💡 Interactieve online training

Heb je vragen over de tools en technieken? Stel ze gerust alvast vooraf én tijdens de livestream! Er zijn experts in de chat aanwezig om al je vragen te beantwoorden, en een deel van de vragen stellen we live aan Tom Reuvers.

📂 Oefenbestanden

Om het meeste uit de workshop te halen, ontvang je vooraf een setje oefenbestanden. Hiermee kun je tijdens de livestream direct meedoen om de geleerde technieken toe te passen.

🎥 Exclusief voor Zoom Academy Pro

Deze live-workshop organiseren we exclusief voor Pro-members. Dit betekent dat we ook de tijd kunnen nemen voor de communityvragen. Je kunt de livestream op een later moment rustig terugkijken, zodat je niets mist en op je eigen tempo kunt leren.

📷 Geschikt voor elk niveau

Ben je net begonnen met fotografie? Geen zorgen, alles wordt in de livestream rustig uitgelegd. Of je nu een beginner bent of een gevorderde fotograaf, de uitleg is toegankelijk en informatief voor iedereen.

We hopen je digitaal te verwelkomen tijdens de Zoom Academy LIVE Workshop: AI in Lightroom met Tom Reuvers! Schrijf je als pro-member direct in. Je ontvangt dan alle instructies om digitaal mee te doen, inclusief de oefenbestanden.