De natuur in met SIGMA tijdens de Touch en Try dag: wildlifefotografie

17 mei 2024 06:54
partnerredactie

Vroege vogels opgelet! Ben je een enthousiaste natuurfotograaf die altijd op zoek is naar de perfecte objectieven voor jouw L-mount (Panasonic) of E-mount (Sony) camera? Dan zijn wij op zoek naar jou! In samenwerking met SIGMA organiseert Zoom.nl een speciale Touch & Try dag, waarbij jij de mogelijkheid krijgt om de beste SIGMA objectieven te proberen. Lees meer en meld je aan!

#brandedcontent - In samenwerking met SIGMA

Test de nieuwste SIGMA objectieven in de praktijk

Op vrijdag 5 juli 2024 krijg je de kans om de nieuwste SIGMA objectieven voor wildlifefotografie te testen in de Amsterdamse Waterleidingduinen te Vogelenzang. Dit toegankelijke gebied beschikt over verschillende soorten widlife, waaronder natuurlijk de welbekende vossen. Onder begeleiding van natuurfotograaf en SIGMA ambassadeur Richard Verroen leer je alles over de features en mogelijkheden van de objectieven, en kun je deze zelf uitproberen om te zien wat ze voor jouw fotografie kunnen betekenen.

De workshop gaat vroeg van start in de ochtend: we verzamelen namelijk een half uur voordat de zon op komt bij de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit zal rond 05:00 uur zijn op 5 juli. Houd hier dus rekening mee wanneer je je aanmeld voor deze workshop.

We gaan vroeg op pad, zodat we met het mooiste ochtendlicht foto’s kunnen maken van wildlife in het gebied. Daarna vervolgen we de dag met een presentatie van Richard en SIGMA in een nabijgelegen restaurant en daarna sluiten we de dag gezamenlijk af met wat lekkers. De objectieven die getest kunnen worden tijdens de SIGMA Touch & Try dag zijn: de SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports, de SIGMA 70-200mm F2.8 DG DN OS | Sports en de SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports. Let op: deze objectieven zijn specifiek geschikt voor fotografen met een E-mount of L-mount camera.

Foto door Richard Verroen
Foto door Richard Verroen

Leer van experts en krijg waardevolle tips

Tijdens de Touch & Try dag deelt Richard Verroen zijn kennis en tips over natuur- en wildlifefotografie met SIGMA lenzen. Je leert meer over:

  • De keuze van de juiste lens: Welke lens is het meest geschikt voor jouw type fotografie?
  • Compositie en techniek: Hoe maak je optimaal gebruik van de features van de SIGMA lenzen om verbluffende natuur- en wildlifefoto’s te maken?
  • Benadering, belichting en nabewerking: Tips en tricks om jouw wildlifefoto’s naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast is deze dag de uitgelezen kans om op pad te gaan met andere enthousiaste wildlifefotografen en ervaringen uit te wisselen met elkaar.

Foto door Richard Verroen

Waarom moet jij hier bij zijn?

Wil jij meer leren over natuur- en wildlifefotografie of juist beginnen hiermee? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prestaties van de SIGMA objectieven? Wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen en leren van een professional uit het vak? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor. Zeker als jouw interesse ligt bij wildlife- en natuurfotografie is deze workshop helemaal geschikt voor jou.

Foto door Richard Verroen

Alles op een rij

  • Locatie: Amsterdamse Waterleidingduinen
  • Datum: Vrijdag 5 juli 2024, vanaf 05:00 uur in de ochtend
  • Fotograaf: Richard Verroen
  • Kosten: Deelname is gratis! We vragen alleen een review in ruil voor je deelname. Je ontvangt van ons een mail als je geselecteerd bent om deel te nemen.