Doe mee met de Fotowedstrijd Portretfotografie

30 november 2022 09:48
redactiezoomnl

Zoom.nl gaat samen met SIGMA op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Iedere editie van Zoom. nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die met een prachtig objectief van SIGMA naar huis gaat. Na alle fotowedstrijden gaat één van deze acht winnaars er ook nog eens van door met een prachtige hoofdprijs van SIGMA.

Wat kun je winnen?  

De winnaar van deze fotowedstrijd wordt door SIGMA beloond met een SIGMA 50mm F1.4 DG HSM Art objectief t.w.v. 829 euro. Dit onmisbare objectief voor iedere fotograaf zorgt voor uitzonderlijke scherpte van het onderwerp in focus, in combinatie met een fluweelzachte bokeh. De 50mm Art is ontwikkeld om tegemoet te komen aan het ultra-hoge megapixel tijdperk van vandaag en morgen en biedt een resolutie die de toon zet in zijn klasse, met scherpte tot in de hoeken. De tweede en derde prijs is een Zoom Academy online fotografiecursus naar keuze.  

Hoe kun je meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema 'Portretfotografie'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto, of kies er een uit jouw fotoarchief, en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 12 januari 2023. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie te sturen. Je kunt maximaal 2 foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.