Fotowedstrijd Winter - doe mee en win

4 februari 2024 12:47
redactiezoomnl

Zoom.nl gaat samen met Sirui LED op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Iedere editie van Zoom. nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die met een prachtig ledpaneel van Sirui-LED naar huis gaat. Na alle fotowedstrijden gaat één van deze acht winnaars er ook nog eens van door met een prachtige hoofdprijs van Sirui LED.

Wat kun je winnen?  

De winnaar van deze fotowedstrijd wordt door Sirui LED beloond met een ledpaneel. Dit unieke ledpaneel van Sirui LED blaast zichzelf op! Dus je neemt ‘m onderweg compact mee. En ben je eenmaal op locatie? Dan vult het paneel zich automatisch met lucht, dankzij de ingebouwde pomp. Het krachtige (100 watt), traploos instelbare licht is meteen zacht, dankzij het diffusordoek aan de voorzijde. De kleurtemperatuur stel je traploos in tussen 2.800 en 8.500 K. Handig voor gebruik op locatie, net als de spatwaterdichte behuizing.

Meer informatie: https://siruishop.nl/

De tweede en derde prijs is een Zoom Academy online fotografiecursus naar keuze. 

Hoe kun je meedoen?

Voor deze eerste fotowedstrijd van 2024 zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Winter’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto (of kies er eentje uit jouw fotoarchief) en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 20 februari 2024. Zorg dat je de ingezonden foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie namelijk het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie op te sturen. Je kunt maximaal twee foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.