Gezocht: de mooiste fotolocaties van Spanje!

3 juli 2024 10:04
4 juli 2024 18:46
Tess Mutsters

Spanje is een schitterend en erg populair vakantieland. Schitterende natuur en cultuur wisselen elkaar af en er is voor ieder wat wils. Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste, wat minder bekende fotolocaties van Spanje. Ben jij al eens in Spanje geweest en heb je daar schitterende foto’s gemaakt? Deel deze dan met ons!

Foto: bartrosfotografie - ISO 320 · ƒ/4 · 1/100s · 32mm

De grote steden van Spanje zijn voor de meesten inmiddels wel bekend, maar Spanje zit vol prachtige locaties. Voor een artikel in Zoom.nl zijn wij op zoek naar de mooiste en wat minder bekende fotolocaties in Spanje. Ken jij zo’n locatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees hieronder hoe je jouw foto(‘s) instuurt.

Met jouw foto in Zoom.nl magazine

Ken jij een mooie fotolocatie in Spanje en wil je graag met je foto in Zoom.nl magazine? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

-De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen

-De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)

-Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?

-Je voor- en achternaam

-Je Zoom.nl gebruikersnaam

-Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto's? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt je foto tot en met zondag 21 juli 2024 insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn benieuwd naar jullie mooiste foto's!