Ontdek de kracht van SIGMA tijdens de Touch en Try dag: Landschapsfotografie

21 maart 2024 07:01
partnerredactie

Ben je een enthousiaste landschapsfotograaf die altijd op zoek is naar de perfecte lens om de schoonheid van de natuur vast te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In samenwerking met SIGMA organiseert Zoom.nl een speciale Touch & Try dag, waarbij jij de mogelijkheid krijgt om de best denkbare SIGMA objectieven te proberen. Lees meer en meld je aan!

Test de nieuwste SIGMA objectieven in de praktijk

Op 12 april 2024 krijg je de kans om de nieuwste SIGMA objectieven voor landschapsfotografie te testen in de prachtige omgeving van de Westerheide/Zuiderheide in Hilversum. Dit toegankelijke gebied beschikt over zowel mooie solitaire bomen als bosgebied. In die periode van het jaar staan bovendien de Krentenbomen in dit gebied in bloesem en lopen er veel reeën rond, welke hopelijk tevoorschijn gaan komen. Onder begeleiding van landschapsfotograaf en SIGMA ambassadeur Ronald Jansen leer je alles over de features en mogelijkheden van deze objectieven, en kun je deze zelf uitproberen om te zien wat ze voor jouw fotografie kunnen betekenen.

De workshop zal vroeg starten die dag: één uur voor zonsopkomst verzamelen we op locatie, zodat we op tijd in het veld staan om gebruik te maken van het mooiste ochtendlicht. Daarna vervolgen we de dag met een presentatie van Ronald in een nabij gelegen restaurant, om daarna weer op pad te gaan in de praktijk om de nieuwe kennis gelijk toe te passen en de SIGMA objectieven te testen. De lenzen die je onder andere kan testen die dag zijn: SIGMA 14-24mm F2.8 | ArtSIGMA 24-70mm F2.8 | ArtSIGMA 70-200mm F2.8 Sports en SIGMA 60-600mm F4.5-6-3 | Sports.


Foto door Ronald Jansen

Leer van experts en krijg waardevolle tips

Tijdens de Touch & Try dag deelt Ronald Jansen zijn kennis en tips over landschapsfotografie met SIGMA lenzen. Je leert meer over:

  • De keuze van de juiste lens: Welke lens is het meest geschikt voor jouw type landschapsfotografie?
  • Compositie en techniek: Hoe maak je optimaal gebruik van de features van de SIGMA lenzen om verbluffende landschapsfoto's te maken?
  • Belichting en nabewerking: Tips en tricks om je landschapsfoto's naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast is deze dag de uitgelezen kans om op pad te gaan met andere enthousiaste landschapsfotografen en ervaringen uit te wisselen met elkaar. 

Foto door Ronald Jansen

Waarom moet jij hier bij zijn?

Wil jij meer leren over landschapsfotografie of juist beginnen hiermee? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prestaties van de SIGMA objectieven? Wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen en leren van een professional uit het vak? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor. Zeker als jouw interesse ligt bij landschaps- en natuurfotografie is deze workshop helemaal geschikt voor jou.

Foto door Ronald Jansen

Alles op een rij

  • Locatie: Westerheide/Zuiderheide, Hilversum (exacte locatie zal gedeeld worden in de briefing)
  • Datum: vrijdag 12 april 2024
  • Fotograaf: Ronald Jansen
  • Kosten: Deelname is gratis! Je ontvang van ons een mail als je geselecteerd bent om deel te nemen.