Ontdek de kracht van de Sony A7C R met fotograaf Kris Pouw!

30 november 2023 11:06
partnerredactie

Heb jij altijd al een systeemcamera van Sony willen testen en ben je een liefhebber van straatfotografie? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zoeken een gepassioneerde Zoomer om op 14 december op pad te gaan met de nieuwe Sony A7C R, vergezeld door de fotograaf Kris Pouw. Meld je nu aan!

#brandedcontent - In samenwerking met Sony. 

Je krijgt de unieke kans om de Sony A7C R in de praktijk te ervaren tijdens een dag vol straatfotografie met Kris Pouw. Leer van een professional en ontdek hoe deze camera je creatieve mogelijkheden kan vergroten. Het wordt een dag vol inspiratie, uitdagingen en natuurlijk prachtige foto's. De foto's die je maakt tijdens de testdag zullen samen met jouw review en verslag van de dag gepubliceerd worden in het Zoom.nl magazine. Daarnaast zal ditzelfde verslag inclusief een video ook online geplaatst worden op Zoom.nl. 

Waarom de Sony A7C R voor straatfotografie?

Full-Frame sensor: De camera is uitgerust met een hoogwaardige full-frame sensor die zorgt voor uitstekende beeldkwaliteit en een indrukwekkende dynamische reikwijdte.

Compact en draagbaar: Ondanks zijn geavanceerde functies behoudt de A7C R een compact ontwerp, waardoor hij gemakkelijk draagbaar is en geschikt voor diverse fotografische situaties.

Snel en nauwkeurig autofocussysteem: Het autofocussysteem van de A7C R is snel en nauwkeurig, wat essentieel is voor het vastleggen van spontane momenten, vooral handig bij straatfotografie.

Uitstekende prestaties bij weinig licht: De camera presteert goed bij weinig licht dankzij zijn indrukwekkende ISO-bereik, waardoor je heldere en gedetailleerde foto's kunt maken in verschillende omstandigheden.

Intuïtieve bediening en creatieve opties: Met een gebruiksvriendelijke interface en tal van creatieve opties kun je jouw eigen stempel drukken op elke foto, waardoor je unieke verhalen vertelt met je beelden.

Hoe meld je je aan?

Wil jij de Sony A7C R testen en een dag meelopen met Kris Pouw? Meld je dan nu aan door het onderstaande formulier in te vullen. We zijn voor deze test op zoek naar een gevorderde fotograaf die nog niet met Sony fotografeert, maar wel ervaring heeft met systeemcamera's. Daarnaast zoeken we iemand die geïnteresseerd en enthousiast is over straatfotografie. Ben jij de fotograaf die wij zoeken? Vertel ons waarom jij de ideale tester bent en wat jouw ervaring is met straatfotografie.