Test de Panasonic LUMIX S5 II tijdens de exclusieve workshop in Burgers Zoo!

22 januari 2024 08:53
partnerredactie

Ben jij een fotograaf die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en innovatieve apparatuur? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! In samenwerking met Panasonic nodigt Zoom.nl je uit voor een bijzondere fotografie-ervaring tijdens onze workshop op 27 februari in Burgers Zoo. Lees meer en meld je aan!

#brandedcontent - In samenwerking met Panasonic.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze dag krijg je de kans om de Panasonic LUMIX S5 II en verschillende lenzen uit te proberen. De workshop zal begeleid worden door Panasonic-experts Kevin van Diest en Jan Vermeer. Beide heren zullen tijdens de workshop uiteenlopende presentaties geven over verschillende foto- en video-onderwerpen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. 

Jan Vermeer zal tijdens de workshop dieper ingaan op de kunst van wildlife- en macrofotografie, waarbij de dierentuin als decor gebruikt zal worden. Kevin van Diest daarentegen zal je meer vertellen over de basisprincipes van videografie en hoe je de perfecte beelden maakt voor jouw sociale media. Leer van hun expertise, ontvang persoonlijke tips en tricks, en ontdek hoe je het maximale uit de Panasonic LUMIX S5 II kunt halen.

Dit alles speelt zich af in Burgers Zoo: een van de meest iconische dierentuinen in Nederland met de perfecte omgeving voor fotografie. Ontdek de mogelijkheden van de camera en objectieven terwijl je de prachtige dieren en omgeving vastlegt, en ervaar hoe de Panasonic LUMIX S5 II zich staande houdt in diverse fotografische scenario's. De gemaakte foto's en jouw review zullen uiteindelijk gepubliceerd worden in het Zoom.nl magazine en online op de website. 

Over de Panasonic LUMIX S5 II

De Panasonic LUMIX S5 II is een krachtige full-frame systeemcamera die indrukwekkende prestaties levert in verschillende omstandigheden. Met zijn geavanceerde functies, zoals 4K-video-opnames, snelle autofocus, en uitstekende beeldkwaliteit, is deze camera een waardevolle metgezel voor elke fotograaf die het uiterste uit zijn creativiteit wil halen.

Waarom moet jij hier bij zijn?

Wil jij meer leren over macro- en wildlifefotografie of juist beginnen hiermee? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prestaties van de Panasonic LUMIX S5 II en objectieven? Wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen en leren van professionals uit het vak? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor. 

Alles op een rij

Locatie: Burgers Zoo, Arnhem 

Datum: Dinsdag 27 februari 2024 van 10.00 – ongeveer 16.00 uur

Kosten: Deelname is gratis! Je ontvangt een mail als je geselecteerd bent om deel te nemen.

Hoe kun je meedoen?

Wil jij deel uitmaken van deze toffe workshop en de Panasonic LUMIX S5 II zelf ervaren? Schrijf je dan snel in via onderstaande formulier. We hebben ruimte voor 6 fotografen om deel te nemen aan de workshop. De deelnemers die zijn uitgekozen ontvangen van ons persoonlijk bericht.