Win een dag IJsvogels fotograferen met Canon!

23 mei 2023 07:17
partnerredactie

In samenwerking met Canon organiseert Zoom.nl een bijzondere fotowedstrijd! Je kunt namelijk nu jouw mooiste vogelfoto's inzenden en kans maken om een dag te fotograferen in één van de Photo United fotohutten, van waaruit je IJsvogels kunt fotograferen. Doe mee!

#brandedcontent - In samenwerking met Canon.

Wat kun je winnen?

De winnaars krijgen een ticket om op 9 juli 2023 een dagdeel te fotograferen in één van de Photo United fotohutten van Jeroen Stel. Photo United stelt deze dag twee hutten beschikbaar, dus we mogen vier winnaars kiezen uit deze fotowedstrijd en je hebt de hut een dagdeel beschikbaar om te fotograferen! Tijdens deze dag krijg je ook de kans om verschillende objectieven van Canon te testen, zoals onder andere de Canon RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM. Je kunt je dus volledig uitleven in de fotohut! 

Tijdens deze dag krijg je ook de kans om verschillende objectieven van Canon te testen, zoals onder andere de Canon RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM. Je kunt je dus volledig uitleven in de fotohut.

Wanneer jouw foto is geselecteerd als winnaar, zullen we je meer informatie toesturen over deze dag. Voorafgaand aan de fotohut-dag op 9 juli zal Canon samen met Jeroen Stel nog een presentatie geven over vogelfotografie vol tips & tricks. De datum voor deze presentatie volgt nog.


Over de Photo United fotohutten

Voor een fotograaf is er niets fijner dan je even terugtrekken in de natuur samen met je camera. Op zoek gaan naar een geschikte locatie om vogels te fotograferen hoef je zelf op 9 juli niet te doen, want Photo United stelt voor deze wedstrijd twee fotohutten beschikbaar aan de winnaars die de mooiste vogelfoto's insturen! Photo United beschikt over twee verschillende fotohutten: Eén is voor het fotograferen van multi-soorten en ijsvogels in Harmelen en één fotohut voor het fotograferen van vogels en wild op de Veluwe. Meer informatie over de fotohutten lees je op hun website.


Stuur nu jouw mooiste vogelfoto's in!