Portretfotografie in het Muiderslot met SIGMA en Nander de Wijk: meld je aan!

13 september 2024 08:55
13 september 2024 08:55
Partnerredactie

Ben jij een fanatieke portretfotograaf en op zoek naar het perfecte objectief om jouw foto’s naar het volgende niveau te tillen? Dan is deze workshop voor jou! In samenwerking met SIGMA organiseert Zoom.nl een speciale Touch & Try dag, waarbij jij de mogelijkheid krijgt om de beste SIGMA objectieven te proberen in het prachtige decor van het Muiderslot. Lees meer en meld je aan!

In samenwerking met SIGMA.

Test de nieuwste SIGMA objectieven in de praktijk

Op maandag 7 oktober 2024 krijg je de kans om de nieuwste SIGMA objectieven voor portretfotografie te testen in het Muiderslot in Muiden. Tijdens deze dag hebben wij verschillende historische ruimtes in het Muiderslot tot onze beschikking om als decor te gebruiken voor prachtige portretten. Onder begeleiding van portret- en bruidsfotograaf Nander de Wijk leer je alles over de features en mogelijkheden van de objectieven, en kun je deze zelf uitproberen op verschillende modellen om te zien wat ze voor jouw fotografie kunnen betekenen.

De objectieven die je die dag mag uitproberen komen uit de SIGMA Art-lijn. Zo stellen we onder andere de SIGMA SIGMA 50mm F1.2 DG DN Art, SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art en SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art tot je beschikking om aan de tand te voelen! Nander zal je voorzien van de nodige tips & tricks voor het schieten van prachtige portretten en hoe je de juiste natuurlijke belichting en compositie in jouw voordeel kunt gebruiken tijdens zo’n shoot. Ook zal hij tips geven hoe je een model het beste kunt aansturen en hiermee de ongedwongen en spontane beelden krijgt waar Nander bekend om staat.

-CIq68jrhRYWFBO7AFJtQxw

© Nander de Wijk

Na de workshop schrijf je een verslag met jouw mening over de workshop en over de geteste objectieven. Samen met de gemaakte foto’s, zullen wij deze tekst gieten in een artikel voor het Zoom.nl magazine en online.

Leer van experts en krijg waardevolle tips

Tijdens de Touch & Try dag deelt Nander de Wijk zijn kennis en tips over portretfotografie met de SIGMA lenzen. Je leert meer over:

  • De keuze van de juiste lens: Welke lens is het meest geschikt voor jouw type portretfotografie? Welke lens zet je in voor welke situatie?

  • Compositie, techniek en natuurlijke belichting: Hoe maak je optimaal gebruik van de features van de SIGMA lenzen om prachtige portretfoto’s te maken?

  • Aansturing van een model: Tips en tricks om jouw portretfoto’s naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast is deze dag de uitgelezen kans om op pad te gaan met andere enthousiaste portretfotografen en ervaringen uit te wisselen met elkaar.

Waarom moet jij hier bij zijn?

Wil jij meer leren over portretfotografie of juist beginnen hiermee? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prestaties van de SIGMA objectieven? Wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen en leren van een professional uit het vak? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor. Zeker als jouw interesse ligt bij portret- en bruidsfotografie is deze workshop helemaal geschikt voor jou.

Alles op een rij

  • Locatie: Kasteel Muiderslot, Muiden

  • Datum: Maandag 7 oktober, vanaf 09:30 uur

  • Fotograaf: Nander de Wijk

  • Kosten: Deelname is gratis! We vragen alleen een review in ruil voor je deelname. Je ontvang van ons een mail als je geselecteerd bent om deel te nemen.

-ewTssCYGQhGS52yVLJeLaA

© Nander de Wijk