Workshop sportfotografie met Vincent Riemersma - Meld je aan!

9 mei 2024 15:11
partnerredactie

Lijkt het jou tof om meer te leren over sportfotografie van een professional in het vak? Meld je dan nu aan voor de workshop sportfotografie door Vincent Riemersma in samenwerking met Nikon! Naast toffe tips over sportfotografie, krijg je ook de kans om de nieuwste Nikon Z apparatuur te testen.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Nikon.

Workshop sportfotografie door Vincent Riemersma

Vincent Riemersma is sportfotograaf met een specialisatie in schaatsen voor enkele grote commerciële ploegen, organisaties en bonden. Hij bezocht als wielerfotograaf de drie Grote Rondes (Tour de France, Vuelta a España, Giro d'Italia) en de meeste klassiekers en monumenten en fotografeert in opdracht voor commerciële partijen en de grotere sportmagazines zoals Runners World, BiCycling, SchaatsInside en Ride. In 2022 fotografeerde Riemersma als freelance fotograaf op de Olympische Winterspelen in Beijing. Vincent probeert met eigen zienswijze en creativiteit onderscheidend beeld te maken. Tijdens de workshop gaat hij meer vertellen over zijn werkwijze en kun jij gelijk de tips in de praktijk toepassen als we aan de slag gaan rondom de wielerbaan in Apeldoorn!

Deze workshop past bij jou als je geïnteresseerd bent in sportfotografie. In het totaal zullen er vijf deelnemers exclusief uitgenodigd worden om deel te nemen aan de workshop, waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke begeleiding en om vragen te stellen aan Vincent. Vincent werkt al zijn hele carrière met Nikon camera’s en kent alle ins en outs van het Nikon systeem. Hij geeft regelmatig lezingen en cursussen voor Nikon Nederland en Nikon België.

Foto door Vincent Riemersma
Foto door Vincent Riemersma

Test de nieuwste Nikon apparatuur

Speciaal voor deze workshop stelt Nikon voor alle deelnemers Nikon camera's en objectieven ter beschikking om mee aan de slag te gaan. Zo krijg je de kans om onder andere aan de slag te gaan met de Nikon Z 6 II, Nikon Z 8 en een divers scala aan objectieven, zoals de NIKKOR Z 24-70 mm f/2.8, NIKKOR Z 50 mm f/1.2 en NIKKOR Z 85 mm f/1.2. Naderhand schrijf je een review over je ervaringen en bevindingen die samen met jouw foto's van die dag op de Zoom.nl website en in het magazine verschijnen.

Foto door Vincent Riemersma
Foto door Vincent Riemersma

Waarom moet jij hier bij zijn?

Wil jij meer leren over sportfotografie of juist daarmee beginnen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prestaties van de Nikon camera's en objectieven? Wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen en leren van een professional uit het vak? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor. Zeker als jouw interesse ligt bij sportfotografie is deze workshop helemaal geschikt voor jou.

Foto door Vincent Riemersma
Foto door Vincent Riemersma

Alles op een rij

Locatie: Omnisport Apeldoorn

Datum: Woensdag 26 juni 2024 om 09.00 uur

Fotograaf: Vincent Riemersma

Kosten: Deelname is gratis! We verwachten alleen een review hiervoor terug. Je ontvangt van ons een mail als je geselecteerd bent om deel te nemen.