Workshop straatfotografie met Bas Losekoot - Meld je aan!

7 november 2023 06:20
partnerredactie

Vind jij het leuk om met je camera de straat op te gaan en zou je graag meer willen leren over straatfotografie? Meld je dan nu aan voor deze workshop door Bas Losekoot in samenwerking met Nikon! Naast toffe tips over straatfotografie, krijg je ook de kans om de nieuwste Nikon Z apparatuur te testen.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Nikon.

Workshop straatfotografie door Bas Losekoot

Bas Losekoot werkt als portret- en documentair fotograaf en heeft een liefde voor cinema- en studiowerk welke hij op een verrassende manier weet te combineren in zijn straatfotografie. Voor zijn 'Urban Millenium Project' fotografeerde hij onlangs in 9 megasteden met off-camera flits techniek. In 2020 verscheen hiervan zijn eerste monografie Out of Place en is zijn werk in verschillende tentoonstellingen en musea getoond in de afgelopen jaren. Op 8 december 2023 neemt Bas je mee in zijn wereld van straatfotografie. Samen met jou gaan we op pad in Amsterdam en krijg je meer uitleg over het concept van Bas, zijn werkwijze en waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. 


Deze workshop past bij jou als je geïnteresseerd bent in straatfotografie en portretfotografie. In het totaal zullen er vijf deelnemers exclusief uitgenodigd worden om deel te nemen aan de workshop, waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke begeleiding en om vragen te stellen aan Bas.

Foto door Bas Losekoot

Test de nieuwste Nikon apparatuur

Speciaal voor deze workshop stelt Nikon voor alle deelnemers Nikon camera's en objectieven ter beschikking om mee aan de slag te gaan. Zo krijg je de kans om onder andere aan de slag te gaan met de Nikon Z 6 II, Nikon Z 8 en een divers scala aan objectieven, zoals de NIKKOR Z 24-70 mm f/2.8, NIKKOR Z 50 mm f/1.2 en NIKKOR Z 85 mm f/1.2. Naderhand schrijf je een review over je ervaringen en bevindingen die samen met jouw foto's van die dag op de Zoom.nl website en in het magazine verschijnen.

Foto door Bas Losekoot

Waarom moet jij hier bij zijn?

Wil jij meer leren over straatfotografie of juist beginnen hiermee? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prestaties van de Nikon camera's en objectieven? Wil jij jouw skills naar een hoger niveau tillen en leren van een professional uit het vak? Deze workshop is daar de uitgelezen mogelijkheid voor. Zeker als jouw interesse ligt bij straat- en portretfotografie is deze workshop helemaal geschikt voor jou.

Foto door Bas Losekoot

Alles op een rij

Locatie: Amsterdam - we starten dichtbij Centraal Station

Datum: Vrijdag 8 december 2023 om 10.00 uur

Fotograaf: Bas Losekoot

Kosten: Deelname is gratis! Je ontvang van ons een mail als je geselecteerd bent om deel te nemen.