Upload jouw foto's
 • 6 Tester gezocht! Ga aan de slag met de Sony A7RIV en kom in Zoom.nl magazine

  Tester gezocht! Ga aan de slag met de Sony A7RIV en kom in Zoom.nl magazine

  20 september 2019, 13:28

  Vraagje: wie wil er met dit 61 megapixel fullframe monster aan de slag?! We hebben een testexameplaar beschikbaar van de Sony A7R IV voor een gebruikersreview in Zoom.nl magazine. Geef je nu op.

  Lees verder >>
 • 7 Expertuitdaging: Creatief binnenshuis

  Expertuitdaging: Creatief binnenshuis

  12 september 2019, 10:49

  De donkere dagen breken aan, dus is er minder tijd om eropuit te trekken met de camera. Gelukkig zijn er binnenshuis ook genoeg leuke dingen om te fotograferen. Zo hoef je je hobby geen winterslaap te geven! De opdracht deze maand is daarom: Creatief binnenshuis.

  Lees verder >>
 • 5 Stuur jouw mooiste straatfoto's in en maak kans op een Panasonic camera!

  Stuur jouw mooiste straatfoto's in en maak kans op een Panasonic camera!

  10 september 2019, 07:53

  Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste natuurfoto's in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

  Lees verder >>
 • 5 Resultaten expertuitdaging: Tegenlicht

  Resultaten expertuitdaging: Tegenlicht

  23 augustus 2019, 11:52

  In de vorige expertuitdaging daagden we je uit om te fotograferen met tegenlicht. We zagen prachtige foto's waarbij tegenlicht goed gebruikt was. Hier delen we het opvallendste resultaat met een korte toelichting waarom juist déze foto volgens ons zo geslaagd is.

  Lees verder >>
 • 10 Resultaten expertuitdaging: Zwart-wit

  Resultaten expertuitdaging: Zwart-wit

  9 augustus 2019, 16:42

  In de vorige expertuitdaging daagden we je uit om te fotograferen in zwart-wit. We zagen prachtige foto's waarbij het contrast van licht en donker goed was gebruikt. Hier delen we het opvallendste resultaat met een korte toelichting waarom juist déze foto volgens ons zo geslaagd is.

  Lees verder >>
 • 7 Nieuwe Expertuitdaging: Tegenlicht - Doe mee!

  Nieuwe Expertuitdaging: Tegenlicht - Doe mee!

  9 augustus 2019, 09:17

  De zwoele zomeravonden en extra lange 'gouden uurtjes' nodigen uit om eropuit te trekken met je camera. Dankzij de laagstaande zon kun je experimenteren met de richting van het licht en de sfeer in je foto's. Vaak wordt gedacht dat je tegenlicht moet vermijden. Daarin ligt meteen de uitdaging van deze keer: maak een foto met tegenlicht. Mits goed toegepast, kun je hiermee een magisch mooi effect creëren.

  Lees verder >>
 • 5 Doe mee met de Fotowedstrijd 'Natuur' en win een Panasonic camera!

  Doe mee met de Fotowedstrijd 'Natuur' en win een Panasonic camera!

  5 augustus 2019, 13:06

  Zoom.nl gaat samen met Panasonic op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Stuur nu jouw mooiste natuurfoto's in en maak kans op een gloednieuwe Panasonic camera! Meedoen? Lees dan snel verder.

  Lees verder >>
 • 3 Oproep! Ooit opgelicht of niet?

  Oproep! Ooit opgelicht of niet?

  31 juli 2019, 12:33

  Voor nieuwe of gebruikte fotogear gaan we allang niet meer standaard naar de retailer. Steeds vaker kopen of verkopen we onze fotospullen via het internet. Denk bijvoorbeeld aan Marktplaats of via grijze import. Vaak gaat dit goed maar niet zelden horen/lezen we horrorverhalen - denk aan opgelicht - over deze manier van kopen en/of verkopen. Ook op Zoom.nl komen ze voorbij.

  Lees verder >>
 • 4 Zoom Academy 1 jaar: Speciale actie: RAW-bundel

  Zoom Academy 1 jaar: Speciale actie: RAW-bundel

  16 juli 2019, 13:10

  De Zoom Academy bestaat 1 jaar en dat vieren we. Met de code 'feest' kun je kiezen uit 3 gratis cursussen of krijg hoge korting op het cursusboek en online training over RAW. We hebben ook gezorgd voor een make-over waardoor je meer overzicht hebt in je cursussen en wij je meer kunnen bieden.

  Lees verder >>
 • 5 Straatfotografen opgelet! Doe mee en win een cameratas t.w.v. €149,-!

  Straatfotografen opgelet! Doe mee en win een cameratas t.w.v. €149,-!

  11 juli 2019, 11:25

  In het teken van de laatste Olympus challenge hebben we een nieuwe en LAATSTE challenge voor jullie. Dit keer in het thema van straatfotografie. De opdracht luidt: maak een foto van niet geposeerde mens(en) achter glas met reflectie. Maak kans op een Olympus Explorer Bag ter waarde van €149,-!

  Lees verder >>