Upload jouw foto's
 • 0 Kamera Express gaat analoog in september

  Kamera Express gaat analoog in september

  27 augustus 2020, 12:01

  Deze maand brengt Kamera Express een ode aan de analoge fotografie. Bij deze vorm van fotografie werk je met een analoge camera die een lichtgevoelige film bevat. Dit Maandthema bevat interviews, met Sacha de Boer en Jawad Maakor, tips en informatie over analoge camera's, rolletjes, polaroids en ontwikkelen.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Noord-Holland

  9 fotogenieke locaties in Noord-Holland

  23 augustus 2020, 09:58

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Noord-Holland, een provincie in het noorden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 1 9 fotogenieke locaties in Limburg

  9 fotogenieke locaties in Limburg

  16 augustus 2020, 10:45

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Limburg, een provincie helemaal in het zuiden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 Oproep: wat is jouw mooiste noorderlichtfoto?

  Oproep: wat is jouw mooiste noorderlichtfoto?

  15 augustus 2020, 10:35

  Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste noorderlicht foto's en verhalen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

  Lees verder >>
 • 1 9 fotogenieke locaties in Brabant

  9 fotogenieke locaties in Brabant

  9 augustus 2020, 10:27

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Brabant, een provincie helemaal in het zuiden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Friesland

  9 fotogenieke locaties in Friesland

  2 augustus 2020, 10:47

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Friesland, een provincie in het noorden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 Dit zijn de mooiste foto's op Zoom.nl van juli 2020

  Dit zijn de mooiste foto's op Zoom.nl van juli 2020

  31 juli 2020, 14:57

  Er kwamen fantastische foto's voorbij in alweer de zevende maand van het jaar. Het is heel moeilijk om een kleine selectie te maken, maar we hebben het geprobeerd. Dit zijn de mooiste foto's van de maand juli!

  Lees verder >>
 • 0 8 fotogenieke locaties in Flevoland

  8 fotogenieke locaties in Flevoland

  26 juli 2020, 09:54

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de mooiste plekjes van Flevoland, een provincie in het midden van het land.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Groningen

  9 fotogenieke locaties in Groningen

  19 juli 2020, 11:27

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de mooiste plekjes in Groningen, een provincie helemaal in het noorden van ons land.

  Lees verder >>
 • 1 10 rustige natuurgebieden in Nederland

  10 rustige natuurgebieden in Nederland

  16 juli 2020, 14:35

  Wil eens heerlijk de natuur in, maar wil je niet overal mensen tegenkomen? Wij hebben 10 natuurgebieden in Nederland voor je verzameld waar je helemaal tot rust kunt komen.

  Lees verder >>