Upload jouw foto's
 • 7 10 prachtige herfstbossen om te fotograferen

  10 prachtige herfstbossen om te fotograferen

  4 oktober 2020, 11:53

  Nog even en de bomen krijgen weer prachtige kleuren. Veel bomen kleuren geel, oranje en rood rond deze tijd van het jaar, maar niet alle bomen verkleuren in de herfst. Afhankelijk van de bomen die in het bos staan, krijgt het bos dus prachtige warme kleuren in de winter. Om ervoor te zorgen dat je niet langs een hoop bossen hoeft te rijden om op zoek te gaan naar al die mooie kleuren, geven wij je alvast een aantal locaties.

  Lees verder >>
 • 3 Dit zijn de mooiste foto's op Zoom.nl van september 2020

  Dit zijn de mooiste foto's op Zoom.nl van september 2020

  29 september 2020, 16:10

  Er kwamen fantastische foto's voorbij in alweer de negende maand van het jaar. Het is heel moeilijk om een kleine selectie te maken, maar we hebben het geprobeerd. Dit zijn de mooiste foto's van de maand september!

  Lees verder >>
 • 1 15 toplocaties voor het fotograferen van paddenstoelen

  15 toplocaties voor het fotograferen van paddenstoelen

  27 september 2020, 10:58

  Als je aan de herfst denkt, denk je aan bruine en roodkleurige bladeren, regen, pompoenen en, ja, paddenstoelen. Afgelopen dinsdag is de herfst begonnen en het zal niet lang meer duren voor de eerste paddenstoelen de grond uit komen. Er zijn een aantal locaties in Nederland die je niet kunt missen als je paddenstoelen wilt fotograferen en die brengen wij voor je in dit artikel in kaart.

  Lees verder >>
 • 2 11 onderwerpen om te fotograferen in het donker!

  11 onderwerpen om te fotograferen in het donker!

  25 september 2020, 10:42

  Avond- en nachtfotografie geeft je de mogelijkheid om creatieve plaatjes te schieten. Het spelen met licht in je foto's geeft je eindeloos veel opties, die overdag niet op deze manier mogelijk zouden zijn. Op zoek naar inspiratie voor fotograferen in het donker? Bekijk hier onze inspiratietips!

  Lees verder >>
 • 4 7 toplocaties voor urbexfotografie in Nederland

  7 toplocaties voor urbexfotografie in Nederland

  20 september 2020, 10:31

  Leuke urbexlocaties in Nederland zijn er niet veel en het is dan ook best wat werk om ze te vinden. Nederland houd namelijk niet van leegstaande gebouwen en onderneemt vaak vrij snel actie om deze gebouwen een nieuwe functie te geven of te slopen. Gelukkig hebben wij er een paar gevonden die je misschien nog niet kent.

  Lees verder >>
 • 2 9 fotogenieke locaties in Zuid-Holland

  9 fotogenieke locaties in Zuid-Holland

  13 september 2020, 10:59

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Overijssel, een provincie in het oosten van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Overijssel

  9 fotogenieke locaties in Overijssel

  6 september 2020, 10:25

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Overijssel, een provincie in het oosten van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Utrecht

  9 fotogenieke locaties in Utrecht

  30 augustus 2020, 10:25

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Utrecht, een provincie in het midden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Noord-Holland

  9 fotogenieke locaties in Noord-Holland

  23 augustus 2020, 09:58

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Noord-Holland, een provincie in het noorden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 1 9 fotogenieke locaties in Limburg

  9 fotogenieke locaties in Limburg

  16 augustus 2020, 10:45

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Limburg, een provincie helemaal in het zuiden van Nederland.

  Lees verder >>