Upload jouw foto's
 • 6 8 fotolocaties voor het maken van de mooiste avond- en nachtfoto's

  8 fotolocaties voor het maken van de mooiste avond- en nachtfoto's

  22 november 2020, 10:41

  Voor heel veel fotografen stopt het fotograferen wanneer het donker wordt, dat is echter nergens voor nodig! In het donker kun je prachtige foto's maken. Om dat te bewijzen maakten wij een lijstje met locaties die je geweldig in de avond of 's nachts kunt fotograferen voor je.

  Lees verder >>
 • 0 Oproep: Wat is jouw mooiste foto uit een verre bestemming?

  Oproep: Wat is jouw mooiste foto uit een verre bestemming?

  17 november 2020, 18:46

  Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste fotolocaties ter wereld en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw mooiste foto's in en maak kans op publicatie in het magazine!

  Lees verder >>
 • 0 13 fotolocaties voor het maken van trouwfoto's

  13 fotolocaties voor het maken van trouwfoto's

  15 november 2020, 11:24

  Een bruidspaar heeft je gevraagd de foto's voor hun bruiloft te maken en zijn op zoek naar een leuke locatie om de foto's te maken. Natuurlijk help je dan graag met het vinden van een prachtige locatie. Wij helpen je een eindje op weg en zetten een aantal schitterende trouwfotolocaties voor je op een rijtje!

  Lees verder >>
 • 11 12 fotolocaties om ijsvogels te fotograferen

  12 fotolocaties om ijsvogels te fotograferen

  8 november 2020, 12:32

  Op Zoom.nl zijn ze enorm populair en dat is niet zo gek ook. De vrolijk gekleurde, plomp gebouwde vogeltjes met hun lange snavels zijn prachtig om te zien en te fotograferen. We hebben het natuurlijk over de ijsvogel. Wij zochten voor je uit waar je ze kunt vinden en hoe je ze het beste fotografeert.

  Lees verder >>
 • 6 17 pittoreske dorpjes in Nederland

  17 pittoreske dorpjes in Nederland

  1 november 2020, 10:43

  Je hoeft echt niet naar het buitenland om schattige dorpjes met schilderachtige straatjes te vinden. Nederland heeft er meer dan genoeg! Om je dat te bewijzen stelden we een lijst van 17 pittoreske dorpjes voor je op.

  Lees verder >>
 • 0 De mooiste foto's van oktober 2020

  De mooiste foto's van oktober 2020

  31 oktober 2020, 19:28

  Dit zijn de mooiste foto's op Zoom.nl van de maand oktober 2020 Een selectie maken is nooit makkelijk en zo bleek ook maar weer dat de maand oktober daar geen uitzondering van was. Er zijn verschrikkelijk mooie foto's gemaakt de afgelopen maand. Wij hebben een poging gedaan om de 15 mooiste foto's eruit te vissen.

  Lees verder >>
 • 0 10 toplocaties om graffiti te fotograferen

  10 toplocaties om graffiti te fotograferen

  25 oktober 2020, 11:57

  In Nederland geldt dat het spuiten van graffiti in openbare ruimtes verboden is, maar dat er aangewezen plekken zijn waar het wél mag. Vaak vragen gemeentes kunstenaren zelfs om die plekken op te vullen, zodat de stad wat meer kunst en kleur krijgt. Wij gingen voor je op zoek naar de mooiste murals van Nederland en zetten ze voor je in kaart.

  Lees verder >>
 • 3 9 toplocaties voor architectuurfotografie

  9 toplocaties voor architectuurfotografie

  18 oktober 2020, 12:53

  Nederland staat vol met architectonische hoogstandjes, maar als je er echt naar moet gaan zoeken, zijn ze toch lastig te vinden. Daarom maakten wij een lijstje met steden met mooie gebouwen voor je. Zo hoef jij niet zo lang meer te zoeken!

  Lees verder >>
 • 0 7 toplocaties om de Melkweg te fotograferen in Nederland

  7 toplocaties om de Melkweg te fotograferen in Nederland

  11 oktober 2020, 10:06

  Nederland is een vol land. We leven met een hele hoop mensen op een klein stukje aarde en dat betekent dat we ook gebruik maken van een hoop verlichting. Dit zorgt voor lichtvervuiling op heel veel plaatsen in Nederland en daardoor zijn er nog maar weinig plaatsen waar je ongestoord naar de sterrenhemel kunt kijken. Wij gingen voor je op zoek naar de meest donkere plaatsjes van Nederland.

  Lees verder >>
 • 7 10 prachtige herfstbossen om te fotograferen

  10 prachtige herfstbossen om te fotograferen

  4 oktober 2020, 11:53

  Nog even en de bomen krijgen weer prachtige kleuren. Veel bomen kleuren geel, oranje en rood rond deze tijd van het jaar, maar niet alle bomen verkleuren in de herfst. Afhankelijk van de bomen die in het bos staan, krijgt het bos dus prachtige warme kleuren in de winter. Om ervoor te zorgen dat je niet langs een hoop bossen hoeft te rijden om op zoek te gaan naar al die mooie kleuren, geven wij je alvast een aantal locaties.

  Lees verder >>