:: STQ ::

Pitchdag

Samen met SIGMA is Zoom.nl op zoek gegaan naar nieuw fotografietalent. Uit een groot aantal aanmeldingen zijn tien kandidaten gekozen om te pitchen voor de jury. Ze lieten zien wie ze zijn, wat ze doen, en moesten daarnaast de jury weten te overtuigen dat zij de juiste kandidaat zijn om SIGMA-ambassadeur te worden. De creativiteit en het enthousiasme spatte er vanaf. De drie finalisten zijn bekendgemaakt en gaan verder de strijd met elkaar aan!

lees verder

Finalisten

De drie finalisten stellen zich voor:

Robert Smits

Mijn naam is Robert, ik ben 36 jaar en woon in Kapellen, België. Tijdens mijn pitch heb ik mijn passie voor onderwaterfotografie gedeeld, maar ik fotografeer daarnaast ook huwelijken, familie- en bedrijfsfotografie. Mijn workshop zal ook gaan over onderwaterfotografie, waarvoor we naar een groot bassin in Beringen (België) zullen gaan, vol tropische vissen. Bekijk hier de resultaten van deze workshop.

@robertsmits.nature

Jolien Kramer

Mijn naam is Jolien Kramer, ik ben 25 jaar oud en woon op Urk. Behalve fotograaf ben ik ook grafisch vormgever. Straatfotografie is één van mijn passies, maar ik fotografeer ook graag architectuur, portretten en newborns. Ik ben altijd op zoek naar verhalen en probeer anders te kijken naar de wereld. Dat wil ik de deelnemers tijdens mijn workshop ook leren. Bekijk hier de resultaten van deze workshop.

www.jolienkramer.nl

Thirsa Nijwening

Mijn naam Thirsa, ik ben 24 jaar en werkzaam als fotograaf en retoucher. Ik fotografeer met name portretten, waarbij ik het liefst gebruikmaak van natuurlijk licht. Tijdens mijn workshop wil ik de deelnemers graag meenemen in mijn wereld en laten zien hoe je reflectieschermen, licht en emotie kunt gebruiken bij het maken van bijzondere portretten. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk hier de resultaten van deze workshop.

www.thirsanijwening.com

Over sigma

De sigma filosofie

SIGMA is een Japanse fabrikant van optische apparatuur, opgericht in 1961. Dit artikel vertelt over de filosofie, strategie en bijzondere visie van dit onafhankelijke familiebedrijf.

lees verder

Lokale service

Eén van de belangrijkste kernwaarden van SIGMA: producten van hoge kwaliteit, ondersteund met service van hoge kwaliteit. Lees hier meer over het SIGMA service team.

lees verder

USB Dock

Met het USB Dock van SIGMA kunnen technische verbeteringen of innovaties eenvoudig via een firmware update worden toegepast op het betreffende objectief.

lees verder

Voor meer nieuws en informatie over SIGMA ga je naar:

zoom.nl/sigma