Meld je gratis aan
Op wandeltocht in Oostenrijk met de Case Logic KDB-101-BLACK © Case Logic KDB-101-black - jenny vroegop 6

30 augustus 2017, 09:01

Jenny Vroegop was afgelopen augustus op wandelvakantie naar Oostenrijk. Zij mocht de KDB-101-BLACK van Case Logic testen.

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.


Wat leuk dat ik geselecteerd ben, was mijn eerste reactie. Graag wilde ik de KDB-101-BLACK testen tijdens mijn wandelvakantie in Oostenrijk. Ik vond het erg leuk om te doen.

Eerste indruk

De KDB-101-BLACK is een degelijke, maar erg grote rugtas. Er is veel bergruimte om al je cameragear op te bergen. Handig is dat je de bergruimte naar eigen wens kunt indelen, iedereen heeft natuurlijk weer een andere camera en/of objectieven.


Mijn spulletjes die ik meeneem in de rugtas


Door de kunstof bodem blijft de tas goed staan en zorgt ervoor dat de tas ook droog blijft wanneer je deze op de grond zet. De tas beschikt over een hangmatsysteem, dit lijkt mij erg handig. Ondanks dat de het een grote tas is, is deze licht van gewicht. Ideaal voor mijn wandelreis in Oostenrijk!


In gebruik

De tas gaat mee naar Oostenrijk. Om precies te zijn mee op wandeltocht naar Kölbrein Staumauer en Stausee Malta Hochalmstraß.Tijdens het wandelen blijkt hoe handig hoe het hangmatsysteem is. Ik kan mijn camera inclusief lens zo uit het hangmatsysteem halen. Zo nu en dan zet ik mijn rugtas neer, deze blijft goed staan en natuurlijk droog. Ik wil natuurlijk niet dat mijn spulletjes waterschade oplopen. Met deze tas is dat in ieder geval geen probleem!


Ik neem de rugtas mee op wandeltocht naar Asitz, maar liefst 1914m hoog. De tas heb ik gevuld met de camera inclusief 16-300mm lens en wat persoonlijke spullen, eten en drinken. Een pittige klim naar boven met een gevulde rugtas. Door het draagcomfort van de rugtas was het meenemen van mijn spullen geen probleem. Ik blijf erbij het hangmatsysteem van deze rugtas is echt een pluspunt!

Conclusie

Een degelijke/soliede rugtas die licht in gewicht is. De indeling van de tas is voor iedere fotograaf makkelijk aan te passen.


Pluspunten
- Prima draagcomfort
- Waterdicht
- Het hangsysteem is ideaal
- Door de kunststofbodem blijft de tas stabiel staan

Voor mezelf vind ik de camerarugzak aan de grote kant en zou ik eerder een kleinere rugtas meenemen. De KDB-101-BLACK is zeker een aanrader voor fotografen die meer apparatuur bezitten en meenemen op locatie dan ik.


Over Jenny Vroegop

Sinds 2009 lid van Zoom.nl. Mijn hobby's zijn fietsen en wandelen, maar waar ik het meest aan verslingerd ben is fotograferen. Ga bijna nooit de deur uit zonder mijn camera. Ik fotografeer van alles, maar heb een voorkeur voor macro en close-up. Ik ben 67 jaar, getrouwd met Peter en heb een zoon.Benieuwd waar de alle tassen van Case Logic en Thule naartoe zijn geweest? Check hier alle reviews