Doe mee met de Fotowedstrijd 'Met oog voor de wereld ' en win een Djoser reischeque van €1500,- .

25 april 2024 05:20
redactiezoomnl

Samen met Djoser gaat Zoom.nl op zoek naar de meest bijzondere reisfoto’s met als thema: met oog voor de wereld. Doe mee met de fotowedstrijd van reisorganisatie Djoser en maak kans op een reischeque van€ €1500,- .

Wat kun je winnen?

Stuur jouw foto, gemaakt op een Djoser-bestemming, waarbij je de bestemming vanuit het oog van Djoser hebt vastgelegd. Denk aan een bijzonder doorkijkje, een ontwakende stad, de pracht van de natuur of een plek buiten de gebaande paden. Op reis leer je nieuwe culturen kennen en kom je op plekken waar je normaal alleen maar van kan dromen. Je maakt dan ook genoeg foto’s van alle bijzondere momenten, maar het zijn er een paar die je het meest bijblijven. Weet jij de bestemming met oog voor de wereld vast te leggen?

Deel dan nu jouw mooiste reisherinnering en maak kans op een reischeque t.w.v. €1500,-


Hoe kun je meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Met oog voor de wereld'. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto (of kies er eentje uit jouw fotoarchief) en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 31 mei 2024. Zorg dat je de ingezonden foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie namelijk het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie op te sturen. Je kunt maximaal twee foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.



VOORWAARDEN

1. De reischeque is enkel te gebruiken voor een reis met Djoser

2. Bij een reis boven de €1500,-, dient de winnaar zelf het verschil bij te betalen

3. Bij een reis onder de €1500,-, heeft de winnaar geen recht op uitbetaling van het verschil. Het verschil kan tevens niet gebruikt worden voor uitgaven ter plaatse.

4. De reis moet plaatsvinden voor 31 dec 2025.

5. De ingezonden foto’s kunnen gebruikt worden voor marketing doeleinden van Djoser.