Upload jouw foto's
Test jij deze Case Logic cameratas tijdens jouw stedentrip? © artikel, stedentrip, mirrorless

18 september 2019, 11:02

Ga je er binnenkort tussenuit om een stedentrip te maken? En neem je je camera mee tijdens je trip? Meld je dan nu aan om de Case Logic Era DSLR/mirrorless cameratas te testen tijdens je reis. Wie weet is dit wel jouw geschikte reispartner!

Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Zoom.nl is samen met Case Logic en Thule op zoek naar fanatieke reisfotografen die op zoek zijn naar de ideale reispartner voor hun cameragear. Ben jij zo'n fotograaf? Aarzel dan niet en meld je aan! De meeste cameratassen zijn al mee op reis geweest. We zoeken alleen nog een fotograaf die graag deze compacte schoudertas mee wil nemen tijdens de volgende reis.

De Case Logic Era DSLR/mirrorless camera bag

De Case Logic Era DSLR/mirrorless camera bag is een compacte schoudertas met ruimte voor een spiegelreflex, systeemcamera of compact camera met een niet al te grote lens. De cameratas is geschikt voor de fotograaf die het liefst niet te veel meeneemt, maar wel zijn camera wil beschermen tijdens het wandelen op reis. In de tas is er ruimte voor een camerabody met een lens daarop. Voor een camera met een super-telelens is de tas niet geschikt. De tas is wel geschikt voor de fotografen die fotograferen met een prime lens, kitlens of een niet al te grote zoomlens. Ook is het mogelijk om deze kleinere tas te bevestigen aan je grotere rugzak of riem.

Verdere kenmerken van de tas zijn:
• Gevoerd compartiment voor een spiegelreflex- of systeemcamera
• Verstelbare, gevoerde schotten zorgen voor perfecte pasvorm
• Meerdere vakken voor het veilig en overzichtelijk opbergen van accessoires en kleine persoonlijke spullen
• Meerdere draagopties door afneembare schouderband en groot handvat
• Grote lussen aan achterkant maken bevestiging aan riem of grotere rugzak mogelijk
• Gemengde stof, koperen contactpunten en afwerkingsdetails zorgen voor een modern professioneel uiterlijk
De afmeting van de tas is 16 x 14 x 19 cm en past precies om apparaten heen met een afmeting van 15 x 11 x 17 cm. Het gewicht van de tas is 0,25 Kg en is gemaakt van Polyester.Reacties

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn