Upload jouw foto's
 • 0 Gebruikersreview: Wildlife met de Sigma 60-600mm in Zuid-Afrika

  Gebruikersreview: Wildlife met de Sigma 60-600mm in Zuid-Afrika

  21 februari 2020, 11:21

  Voor deze gebruikersreview nam blogger Carolien Zwerver de Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports mee naar Zuid-Afrika. Aan de hand van voorbeeldfoto's deelt ze haar praktijkervaring met dit bijzondere zoom-objectief en vertelt ze hoe het was om wildlife te fotograferen op safari.

  Lees verder >>
 • 1 Resultaten expertuitdaging: Kleurthema

  Resultaten expertuitdaging: Kleurthema

  1 juli 2019, 17:48

  In het vorige magazine daagden we je uit om een kleurthema te gebruiken. We zagen prachtige foto's waarbij een opvallende kleur de achtergrond vulde, of waarbij de kleur juist in de details zat. We daagden je uit om ons te verrassen met spetterend kleurgebruik en dat is gelukt! Hier delen we de opvallendste resultaten met een korte toelichting waarom juist déze foto's volgens ons zo geslaagd zijn.

  Lees verder >>
 • 1 Expertuitdaging: fotografeer in zwart-wit

  Expertuitdaging: fotografeer in zwart-wit

  29 juni 2019, 12:55

  Waar de vorige expertuitdaging ging over het gebruiken van een kleurthema, dagen we je nu uit om juist in zwart-wit te fotograferen. Hieronder geven wij je een aantal tips om mee aan de slag te gaan.

  Lees verder >>
 • 1 Expertuitdaging: Gebruik een kleurthema

  Expertuitdaging: Gebruik een kleurthema

  13 juni 2019, 11:53

  Voor de een is kleurenfotografie een zegen, terwijl de ander toch liever in zwart-wit fotografeert. Kleuren kunnen tenslotte ook afleiden. Maar wanneer je kleur bewust en op de juiste manier toepast, kun je een foto echt laten knallen. Hieronder geven we je een drietal tips om mee aan de slag te gaan.

  Lees verder >>
 • 0 Resultaten expertuitdaging: Bewegend water

  Resultaten expertuitdaging: Bewegend water

  12 juni 2019, 10:06

  Ook al zijn foto's stilstaande beelden, toch kun je er ook beweging mooi mee vastleggen. In de vorige expertuitdaging daagden we jullie uit om de beweging van water vast te leggen door een lange sluitertijd te gebruiken. Er zijn prachtige inzendingen binnengekomen. Staat jouw foto er ook bij?

  Lees verder >>
 • 1 Resultaten expertuitdaging: Details in de natuur

  Resultaten expertuitdaging: Details in de natuur

  10 juni 2019, 10:24

  De natuur is een onuitputtelijke bron van bijzondere details. Dit blijkt ook uit de vele prachtige inzendingen die we kregen voor deze expertuitdaging. De uitdaging was om details in de natuur vast te leggen en dit is de selectie die we gemaakt hebben. Staat jouw foto ertussen?

  Lees verder >>
 • 2 Review Thule Aspect DSLR-rugzak

  Review Thule Aspect DSLR-rugzak

  21 oktober 2017, 10:00

  Fotografe Carolien Zwerver heeft de Thule Aspect DSLR-rugzak uitgebreid getest tijdens haar reis door Myanmar.

  Lees verder >>