Upload jouw foto's
 • 0 Foto in uitvoering: Calamiteitenoefening

  Foto in uitvoering: Calamiteitenoefening

  27 februari 2014, 16:30

  Foto's leggen ons doen en laten vast, ze vertellen ons verhaal, maar wel op hun eigen manier, dankzij het oog van de fotograaf. Hoe komt een foto(serie) tot stand? Hoe krijgt een opdracht vorm? Wat vindt de fotograaf van het eindresultaat? In deze serie blogs gaat Zoomer Erik Keulers op zoek naar de totstandkoming van een foto of een fotoserie. Deze keer de fotoserie "Calamiteitenoefening Waterschap Roer en Overmaas" door fotograaf Johannes Timmermans. Hij had de opdracht om alle aspecten van de oefening in beeld te brengen, om zo een impressie van alle gebeurtenissen op deze dag te geven.

  Lees verder >>
 • 0 Modelfotografie: samen sterker of toch liever alleen?

  Modelfotografie: samen sterker of toch liever alleen?

  1 februari 2014, 09:31

  Een modelshoot kun je individueel of samen opzetten. Wat zijn de voordelen en wat de berperkingen? Erik Keulers legt het je haarfijn uit.

  Lees verder >>
 • 0 Betalen voor je model

  Betalen voor je model

  16 december 2013, 10:58

  Wie met modelfotografie aan de slag gaat, komt vroeg of laat voor het dilemma te staan. Wanneer huur je een professioneel model in en betaal je er dus voor? In deze blog probeert Erik Keulers je op weg te helpen in deze keuze.

  Lees verder >>
 • 1 De allerlaatste expositie in het NRW-Forum

  De allerlaatste expositie in het NRW-Forum

  13 november 2013, 16:30

  Het bezoeken van foto-exposities helpt om je zelf te verbreden als fotograaf. Door het werk van meesters van de fotografie te bekijken doe je inspiratie en energie op. Erik Keulers bespreekt de allerlaatste tentoonstelling in het toonaangevende NRW-Forum.

  Lees verder >>
 • 1 6 tips voor het fotograferen van modellen

  6 tips voor het fotograferen van modellen

  21 oktober 2013, 12:41

  Of het nu gaat om het maken van een portret of een bijzondere fashionfoto, vroeg of laat komen veel fotografen op het punt dat ze met een model willen gaan samenwerken. Hoe pak je dat op de juiste manier aan? Erik Keulers helpt je op weg.

  Lees verder >>
 • 3 7 visagie tips uit de praktijk

  7 visagie tips uit de praktijk

  23 augustus 2013, 13:00

  Modelfotografie kent vele uitdagingen. Je moet denken aan de aankleding van de set, de kleding van het model, de sfeer, de belichting, de locatie en et cetera. Ook visagie is erg belangrijk! Zoomer Erik Keulers legt uit waarom.

  Lees verder >>