Upload jouw foto's
 • 0 Asus ProArt StudioBook Pro X: dé laptop voor fotografen

  Partner: Asus ProArt StudioBook Pro X: dé laptop voor fotografen

  22 november 2019, 15:00

  Digitale camera's en fotobewerkers worden steeds geavanceerder. Daarom zal het geen verrassing zijn dat het bewerken van foto's zware eisen stelt aan jouw computer. Verder heb je als fotograaf niet alleen een krachtig systeem nodig; het moet ook je foto's natuurgetrouw tonen én draagbaar blijven. Hoe combineer je deze eisen in één laptop? We lichten hier de nieuwe Asus ProArt StudioBook Pro X uit, een krachtig werkpaard met levensechte kleuren.

  Dit is een samenwerking met ASUS. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Modelfotograaf Frank Doorhof over de perfecte locatiekit

  Partner: Modelfotograaf Frank Doorhof over de perfecte locatiekit

  21 november 2019, 14:18

  In de studio heb je als fotograaf al je gear binnen handbereik, maar op locatie moet je van tevoren bedenken welke camera, lenzen en harde schijven je meeneemt. Modelfotograaf Frank Doorhof vertelt over zijn standaardkit voor een locatieshoot: 'Het belang van meerdere betrouwbare harde schijven kan ik niet genoeg benadrukken.'

  Dit is een samenwerking met LaCie. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Gebruikersreview Panasonic Lumix S1 | Urbex portretfotografie

  Partner: Gebruikersreview Panasonic Lumix S1 | Urbex portretfotografie

  18 november 2019, 11:58

  Iedere urbex-fotograaf weet: deze tak van de fotografie zit vol gevaren. Je betreedt onbekende, vervallen gebouwen, je weet nooit wat (of wie) je aantreft en je moet je vaak een weg banen door verboden en onbegaanbaar terrein. Daartegenover staat een bijzondere beloning: deze derde One Shot staat geheel in het teken van de ultieme urbex-portretfoto met een bijzonder contrast. Ilona Teunissen ging de uitdaging met ons aan en testte de camera tijdens deze uitdaging. Wat beviel haar aan de camera en welke functies kwamen goed van pas? Je leest het in deze Lumix S1 gebruikersreview.

  Dit is een samenwerking met Panasonic. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 1 Op stedentrip met Case Logic - Review Thule Enroute Camera backpack 20L

  Partner: Op stedentrip met Case Logic - Review Thule Enroute Camera backpack 20L

  13 november 2019, 12:12

  Onlangs vertrok Bastiaan Veenstra naar Schotland en testte daar de Thule Enroute Camera Backpack 20L tijdens zijn reis. Benieuwd wat hij van deze cameratas vindt? Je leest het in dit artikel!

  Dit is een samenwerking met Case Logic. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Doe mee met de Urban Photo Race!

  Partner: Doe mee met de Urban Photo Race!

  12 november 2019, 10:10

  Enthousiaste straatfotografen opgelet! De Urban Photo Race is dé ultieme uitdaging voor elke fanatieke stadsfotograaf. Geef je op voor de Urban Photo Race en ervaar iedere stad vanuit een nieuw perspectief. Volgend jaar zal de race plaats gaan vinden in Utrecht en Breda. Benieuwd wat het verder inhoudt? Lees dan snel verder!

  Dit is een samenwerking met Urban Photo Race. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 Naar Urk met SIGMA: verhalen liggen op straat

  Partner: Naar Urk met SIGMA: verhalen liggen op straat

  7 november 2019, 12:10

  Waar de een iets ziet als oude troep, ziet de ander er de schoonheid van in. Fotograaf Jolien Kramer nam vijf Zoomers mee door de straten van haar thuisbasis Urk, om op een nieuwe manier te kijken naar de alledaagse dingen waar je normaal aan voorbij zou lopen. Achter afval en verval schuilt een verhaal van wat was, én een kans dit om te zetten in kunstzinnige fotografie.

  Dit is een samenwerking met SIGMA. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 0 De Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD op reis door Portugal

  Partner: De Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD op reis door Portugal

  7 november 2019, 10:23

  Gijs Roerdinkholder wilde ontzettend graag de Tamron 18-400mm testen op zijn Sony FE camera, maar dit objectief is er alleen voor Canon en Nikon APS-C camera's. Gezien zijn fotogenieke reisbestemming is er een uitzondering gemaakt en testte hij de nieuwe Tamron 17-28mm met Sony FE mount tijdens zijn reis naar Portugal, welke hij bestempelt als een fantastische ultra-groothoeklens. Benieuwd naar zijn ervaringen? Lees dan snel verder!

  Dit is een samenwerking met Tamron. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 15 Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'straatfotografie'!

  Partner: Dit is de winnaar van de Panasonic fotowedstrijd 'straatfotografie'!

  1 november 2019, 12:16

  Dit jaar gaat Zoom.nl samen met Panasonic op zoek naar de mooiste foto's van het jaar. Afgelopen maand konden jullie meedoen met de fotowedstrijd met het thema 'Straat'. Uit bijna 1000 inzendingen is het ons gelukt om een winnaar te kiezen! Benieuwd welke foto dat is geworden? Lees dan snel verder!

  Dit is een samenwerking met Panasonic. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 1 One Shot without compromise - Contrastrijk urbex-portret

  Partner: One Shot without compromise - Contrastrijk urbex-portret

  31 oktober 2019, 09:53

  Iedere urbex-fotograaf weet: deze tak van de fotografie zit vol gevaren. Je betreedt onbekende, vervallen gebouwen, je weet nooit wat (of wie) je aantreft en je moet je vaak een weg banen door verboden en onbegaanbaar terrein. Daartegenover staat een bijzondere beloning: deze derde One Shot staat geheel in het teken van de ultieme urbex-portretfoto met een bijzonder contrast. Ilona Teunissen gaat de uitdaging met ons aan, maar als we voor haar deur staan, weet ze nog van niets ...

  Lees verder >>
 • 1 Zie méér met HLG Photo - Panasonic GZW2004 OLED TV

  Partner: Zie méér met HLG Photo - Panasonic GZW2004 OLED TV

  31 oktober 2019, 08:46

  De nieuwe systeemcamera's van Panasonic hebben een unieke functie. Dankzij HLG Photo omzeil je het beperkte dynamisch bereik van een digitale camera. Zo kun je scènes met een groot contrast op ongeëvenaarde wijze vastleggen.

  Lees verder >>