Upload jouw foto's
 • 1 Panasonic Lumix G9 getest: review Max van Rijn

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Max van Rijn

  20 oktober 2018, 10:54

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Max zijn ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 1 Fine art portretten door Loes Gorseling

  Partner: Fine art portretten door Loes Gorseling

  18 oktober 2018, 14:15

  Loes Gorseling fotografeert graag mensen in een verhaal en maakt bijzondere fine art portretten. In dit artikel lees je meer over wat haar inspireert en laten we je in een video zien hoe ze precies te werk gaat.

  Lees verder >>
 • 0 Klaar om de mooiste winterfoto's te maken? Download gratis de Zoom.nl wintergids!

  Partner: Klaar om de mooiste winterfoto's te maken? Download gratis de Zoom.nl wintergids!

  18 oktober 2018, 09:54

  Dit weekend hebben we genoten van mooie zomerse dagen, maar het is tijd om ons voor te bereiden op de winter. Binnenkort kunnen we namelijk prachtige winterse foto's maken in Nederland of denk aan mooie landschap- en of natuurfoto's van gebieden in Scandinavië, zoals bijvoorbeeld het noorderlicht.

  Lees verder >>
 • 0 Geef je op voor een workshop macrofotografie samen met Panasonic!

  Partner: Geef je op voor een workshop macrofotografie samen met Panasonic!

  15 oktober 2018, 14:22

  Wil je de Panasonic Lumix DC-G9 testen tijdens een workshop macrofotografie? Meld je dan nu aan en wie weet ga jij met ons mee op pad naar mooie locatie in Nederland.

  Lees verder >>
 • 2 De Tamron 18-400mm op rondreis door Italië

  Partner: De Tamron 18-400mm op rondreis door Italië

  15 oktober 2018, 13:52

  Begin september is het zover, de vakantie van Amber door Zwitserland en Italië kan eindelijk beginnen. De prachtige natuur daar zijn voor haar de ideale omstandigheden om de Tamron 18-400mm te testen.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Jeannet Jansen

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Jeannet Jansen

  15 oktober 2018, 11:20

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Jeannet haar ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 10 Tips voor het fotograferen van het noorderlicht

  Partner: 10 Tips voor het fotograferen van het noorderlicht

  14 oktober 2018, 10:32

  De aurora borealis: de mystieke lichtshow in de Arctische lucht. Het zien van het noorderlicht staat voor veel mensen op hun verlanglijst. Maar het fotograferen van het dansende groen is eigenlijk makkelijker dan het te zien. Dat komt omdat jouw camera gevoeliger is dan jouw ogen. Maar hoe maak je een mooie foto van het noorderlicht?Met de theorie uit deel 1
  achter de rug, gaan we ons in dit artikel richten op de praktijk. Met deze 10 tips maak je van het fotograferen van het noorderlicht een koud kunstje!

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Jeanine van Dorp

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Jeanine van Dorp

  13 oktober 2018, 12:16

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Jeanine haar ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Gerard Riemersma

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Gerard Riemersma

  11 oktober 2018, 19:19

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Gerard zijn ervaringen met de camera.

  Lees verder >>
 • 0 Panasonic Lumix G9 getest: review Conny Schotanus

  Partner: Panasonic Lumix G9 getest: review Conny Schotanus

  10 oktober 2018, 10:44

  Tijdens een workshop natuurfotografie kregen tien Zoomers de mogelijkheid om de Panasonic Lumix G9 te testen in natuurpark Dwingelderveld. We begonnen met een korte presentatie over de Panasonic camera. Daarna startte de presentatie van Harmen Piekema, de workshopgever. Hieronder deelt Conny haar ervaringen met de camera.

  Lees verder >>