Upload jouw foto's
 • 0 Try & Learn: test de nieuwe Canon EOS RP full-frame systeemcamera!

  Partner: Try & Learn: test de nieuwe Canon EOS RP full-frame systeemcamera!

  10 april 2019, 12:00

  In de lente is er niets mooier dan fotograferen in de buitenlucht, met natuurlijk licht! Vind jij dat ook? Meld je dan aan voor de Canon Try & Learn op 22 mei. Met fotografe Willie Kers trek je bij Apeldoorn de natuur in, om de nieuwe Canon EOS RP systeemcamera te testen.

  Lees verder >>
 • 0 Zakelijke portretfotografie en nabewerking

  Partner: Zakelijke portretfotografie en nabewerking

  9 april 2019, 10:38

  Dankzij de hulp van MSI kon een zestal Zoomers een indrukwekkende masterclass volgen in de PromotionStudios in Den Bosch. Fotografen Linh Kruger en Timo Blanksma gaven de deelnemers inzicht in hun uitgebreide workflow op het gebied van zakelijke portretfotografie. Van aanpak tot edit, elke stap in het proces kwam uitgebreid aan bod.

  Lees verder >>
 • 1 Workshop landschapsfotografie met de Panasonic Lumix G9

  Partner: Workshop landschapsfotografie met de Panasonic Lumix G9

  1 april 2019, 10:00

  In februari is Zoom.nl samen met vijf Zoomers op pad geweest naar het Nationaal Park Drents-Friese Wold in Drenthe. Samen met lanschapsfotograaf Marcel Kerdijk, kregen de Zoomers een workshop om hun kennis op het gebied van landschapsfotografie te vergroten. Zo kregen zij verschillende tips en tricks van Marcel en mochten zij deze toepassen op de Panasonic Lumix G9! Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan snel verder.

  Lees verder >>
 • 0 Professionele shoot met de Nokia 9 PureView - Meld je aan!

  Partner: Professionele shoot met de Nokia 9 PureView - Meld je aan!

  26 maart 2019, 16:43

  Ben jij een ervaren fotograaf? Dan zijn we op zoek naar jou! We hebben namelijk een speciale uitdaging: doe mee aan de professionele auto-shoot met de nieuwe Nokia 9 PureView, inclusief Porsche(!) en model! Meld je nu gratis aan.

  Lees verder >>
 • 0 Ga je binnenkort op stedentrip? Test dan met ons mee!

  Partner: Ga je binnenkort op stedentrip? Test dan met ons mee!

  25 maart 2019, 12:00

  Ga je er binnenkort tussenuit om een stedentrip te maken? En neem je je camera mee tijdens je trip? Meld je dan nu aan om de tassen van Case Logic en Thule te testen tijdens je reis. Wie weet vindt de wel geschikte reispartner!

  Lees verder >>
 • 0 Met Olympus de straat op

  Partner: Met Olympus de straat op

  20 maart 2019, 11:27

  Op een koude maar zonovergoten zaterdag verzorgden Olympus Visionairs Fokko Muller en Stijn Doors een workshop straatfotografie voor onze Zoomers. De dag begon in het Amsterdamse fotografiemuseum FOAM. Daarna was het tijd voor de Zoomers om de tips in de praktijk toe te passen.

  Lees verder >>
 • 0 Huisdieren fotograferen met je smartphone

  Partner: Huisdieren fotograferen met je smartphone

  12 maart 2019, 10:44

  Vier Zoomers volgden onlangs een workshop huisdierenfotografie. Zij gingen hierbij aan de slag met de ASUS Zenfone 5, onder leiding van professioneel smartphonefotografe Janou Zoet. Aan modellen hadden we geen tekort, want hiervoor konden we terecht bij het dierentehuis in Zandvoort met heel veel lieve honden, katten en konijnen.

  Lees verder >>
 • 2 Meld je aan voor een masterclass videobewerking!

  Partner: Meld je aan voor een masterclass videobewerking!

  11 maart 2019, 14:15

  Zoom.nl organiseert in samenwerking met Samsung een exclusieve masterclass videobewerking. Hierbij werk je onder andere met een Samsung portable SSD X5 die je vervolgens nog twee weken thuis mag testen. Deelname is gratis! Lees snel verder en meld je aan!

  Lees verder >>
 • 6 En de winnaar van de fotowedstrijd 'Puur Natuur' is...

  En de winnaar van de fotowedstrijd 'Puur Natuur' is...

  4 maart 2019, 17:14

  Afgelopen jaar daagde wij jullie uit om mee te doen aan de fotowedstrijd Puur Natuur. Uiteindelijk hebben wij meer dan 2.000 foto's mogen ontvangen, waarvan 750 prachtige series! Inmiddels hebben Panasonic en Zoom.nl de winnaars uitgekozen. Benieuwd wie dit zijn geworden? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 0 Workshop macrofotografie met Olympus

  Partner: Workshop macrofotografie met Olympus

  24 februari 2019, 12:21

  Op 17 november begaf een grote groep Zoomers zich richting de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Hier stond een workshop macrofotografie op het programma, waarbij zij de kans kregen om verschillende Olympus-camera's en -objectieven te testen. Na een korte introductiepresentatie, waarbij verschillende tips en trucs werden gedeeld door Stijn Doors en macrofotograaf Arend Spaans van Olympus, mochten de Zoomers zelf de Orchideeënhoeve verkennen, uiteraard gewapend met een Olympus-camera. Je leest hier hoe zij deze dag hebben ervaren.

  Lees verder >>