Upload jouw foto's
 • 0 Geef je nu op en vind jouw ideale objectief!

  Partner: Geef je nu op en vind jouw ideale objectief!

  1 oktober 2019, 11:32

  Voel jij je helemaal thuis is het fotograferen van architectuur, portretten, sport of op straat? En ben je in het bezit van een Nikon camera? Geef je dan nu op voor de Tamron testdag op 29 oktober 2019!

  Lees verder >>
 • 1 Storytelling met Ahmet Polat

  Partner: Storytelling met Ahmet Polat

  1 oktober 2019, 10:35

  Het vastleggen van een verhaal in je foto's is een bijzondere fotografievorm. Zoomers Alieke, Maaike, Arend, Charlotte en Mijke mochten mee naar een skatebaan en een zaag- en oliemolen, waar zij door professioneel fotograaf Ahmet Polat werden begeleid. Daarbij mochten zij de Canon EOS R en RP systeemcamera's met bijbehorende RF-objectieven uitproberen.

  Dit is een samenwerking met Canon. Lees hier wat dit betekent.

  Lees verder >>
 • 3 Op stedentrip met Case Logic! - Thule Aspect DSLR Camera Backpack

  Partner: Op stedentrip met Case Logic! - Thule Aspect DSLR Camera Backpack

  30 september 2019, 09:18

  Fotograaf Jan van Duyn is op citytrip geweest naar de bruisende stad New York. Hij testte tijdens deze trip de Thule Aspect Camera Backpack DSLR voor ons. Benieuwd naar zijn ervaringen en reis? Lees dan snel verder!

  Lees verder >>
 • 2 Een Intel Core-processor voor elke situatie

  Partner: Een Intel Core-processor voor elke situatie

  23 september 2019, 15:55

  Wat we van een laptop verwachten op het gebied van prestaties is de afgelopen jaren sterk veranderd. We gebruiken onze laptops veel voor dagelijkse taken, die lang niet meer zoveel van de hardware vergen als vroeger. Tegelijkertijd zijn processoren steeds sneller, krachtiger en efficiënter geworden, waardoor ook de allerzwaarste taken geen probleem meer hoeven te zijn. Maar wat voor laptop past nu het beste bij jou?

  Lees verder >>
 • 1 Gebruikersreview: LUMIX S1 voor portretfotografie

  Partner: Gebruikersreview: LUMIX S1 voor portretfotografie

  18 september 2019, 12:02

  Portretfotograaf Cindy Stegeman ging de ultieme uitdaging aan voor One Shot: ze mocht de cover maken voor Zoom.nl! Uitgerust met de fullframe LUMIX S1 camera ging ze aan de slag in de studio. Hoe beviel de camera en welke functies heeft ze goed kunnen gebruiken? Lees het in deze LUMIX S1 gebruikersreview.

  Lees verder >>
 • 0 Test jij deze Case Logic cameratas tijdens jouw stedentrip?

  Partner: Test jij deze Case Logic cameratas tijdens jouw stedentrip?

  18 september 2019, 11:02

  Ga je er binnenkort tussenuit om een stedentrip te maken? En neem je je camera mee tijdens je trip? Meld je dan nu aan om de Case Logic Era DSLR/mirrorless cameratas te testen tijdens je reis. Wie weet is dit wel jouw geschikte reispartner!

  Lees verder >>
 • 0 Zo is de nieuwste cover van Zoom.nl gemaakt! - Panasonic One Shot

  Partner: Zo is de nieuwste cover van Zoom.nl gemaakt! - Panasonic One Shot

  12 september 2019, 10:16

  De tweede editie van One Shot was volledig gewijd aan planning, styling en een verleidelijk beeld. We gaven fantasy-portretfotografe Cindy Stegeman (Original Cin Photography) namelijk de kans om de cover van dit magazine te schieten. Zoals de naam al aangeeft, draait het bij One Shot om één foto. Ditmaal was de juiste blik, van zowel fotograaf als model, belangrijker dan ooit!

  Lees verder >>
 • 0 Zo sla jij je kostbare foto's veilig en overzichtelijk op

  Partner: Zo sla jij je kostbare foto's veilig en overzichtelijk op

  9 september 2019, 16:02

  Je fotografeert heel wat af met jouw digitale camera. En nu ook smartphones alsmaar betere foto's maken, groeit jouw fotoarchief nog eens extra hard. Een slimdoordachte indeling helpt om jouw mooiste en beste opnamen zo te ordenen dat je ze altijd snel weer terugvindt. Hoe pak je dit aan?

  Lees verder >>
 • 1 William Rutten: 'Mijn fotoarchief is mijn pensioen'

  Partner: William Rutten: 'Mijn fotoarchief is mijn pensioen'

  2 september 2019, 09:10

  Justin Timberlake, de Spice Girls, Beyoncé ... een willekeurige greep uit de absolute wereldsterren die fotograaf William Rutten (49) portretteerde in zijn studio. Hij noemt zichzelf chaotisch en lui, maar zijn portretfoto's worden ondertussen wél wereldwijd verkocht. En er is één ding dat nooit aan zijn aandacht ontsnapt: back-up: 'Met goede opslag slaap je toch beter.'

  Lees verder >>
 • 0 Leer meer over Macrofotografie - Download de gratis minigids!

  Partner: Leer meer over Macrofotografie - Download de gratis minigids!

  29 augustus 2019, 13:24

  Heb jij een fascinatie voor de wereld van macro en wil je jezelf graag verder ontwikkelen als macrofotograaf? Download dan nu deze gratis minigids! De gids staat boordevol tips en leerzame artikelen over macrofotografie, zodat je nóg meer te weten komt over dit interessante onderwerp.

  Lees verder >>