Upload jouw foto's
 • 1 7 toplocaties voor urbexfotografie in Nederland

  7 toplocaties voor urbexfotografie in Nederland

  20 september 2020, 10:31

  Leuke urbexlocaties in Nederland zijn er niet veel en het is dan ook best wat werk om ze te vinden. Nederland houd namelijk niet van leegstaande gebouwen en onderneemt vaak vrij snel actie om deze gebouwen een nieuwe functie te geven of te slopen. Gelukkig hebben wij er een paar gevonden die je misschien nog niet kent.

  Lees verder >>
 • 2 9 fotogenieke locaties in Zuid-Holland

  9 fotogenieke locaties in Zuid-Holland

  13 september 2020, 10:59

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Overijssel, een provincie in het oosten van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Overijssel

  9 fotogenieke locaties in Overijssel

  6 september 2020, 10:25

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Overijssel, een provincie in het oosten van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Utrecht

  9 fotogenieke locaties in Utrecht

  30 augustus 2020, 10:25

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Utrecht, een provincie in het midden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Noord-Holland

  9 fotogenieke locaties in Noord-Holland

  23 augustus 2020, 09:58

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Noord-Holland, een provincie in het noorden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 1 9 fotogenieke locaties in Limburg

  9 fotogenieke locaties in Limburg

  16 augustus 2020, 10:45

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Limburg, een provincie helemaal in het zuiden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 Oproep: wat is jouw mooiste noorderlichtfoto?

  Oproep: wat is jouw mooiste noorderlichtfoto?

  15 augustus 2020, 10:35

  Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste noorderlicht foto's en verhalen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

  Lees verder >>
 • 1 9 fotogenieke locaties in Brabant

  9 fotogenieke locaties in Brabant

  9 augustus 2020, 10:27

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Brabant, een provincie helemaal in het zuiden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 9 fotogenieke locaties in Friesland

  9 fotogenieke locaties in Friesland

  2 augustus 2020, 10:47

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de meest fotogenieke locaties in Friesland, een provincie in het noorden van Nederland.

  Lees verder >>
 • 0 8 fotogenieke locaties in Flevoland

  8 fotogenieke locaties in Flevoland

  26 juli 2020, 09:54

  In deze serie geven we je negen mooie fotolocaties in een van de Nederlandse provincies. Dit keer bespreken we de mooiste plekjes van Flevoland, een provincie in het midden van het land.

  Lees verder >>