Upload jouw foto's
 • 2 10 fotolocaties voor het fotograferen van bossen

  10 fotolocaties voor het fotograferen van bossen

  17 januari 2021, 10:25

  Nederland is slechts een klein landje en het is ook een behoorlijk bevolkt landje. Daarom hebben wij geen enorme bossen die zo ver komen als het oog kan kijken. Toch heeft ook Nederland een paar schitterende bossen. Wij stelden daarom een lijstje van 10 fotolocaties voor het fotograferen van bossen voor je op.

  Lees verder >>
 • 2 10 fotolocaties voor het fotograferen van het strand

  10 fotolocaties voor het fotograferen van het strand

  10 januari 2021, 10:34

  Nederland is een land met enorm veel stranden, we hebben dan ook een kustlengte van ongeveer 523 kilometer (inclusief de waddenkust). Aan het strand kun je prachtige beelden maken en veel fotografen trekken er dan ook met liefde en plezier naartoe.

  Lees verder >>
 • 2 12 fotolocaties voor het fotograferen van kastelen

  12 fotolocaties voor het fotograferen van kastelen

  3 januari 2021, 10:47

  Wie graag klassieke architectuur fotografeert zit met een paar mooie kastelen helemaal goed. De gebouwen hebben iets magisch en mysterieus. In dit artikel geven we je een aantal fotolocaties voor het fotograferen van kastelen én een paar tips om ze op hun best op de foto te zetten.

  Lees verder >>
 • 3 Dit waren de mooiste foto's van december 2020

  Dit waren de mooiste foto's van december 2020

  31 december 2020, 11:36

  Een selectie maken is nooit makkelijk. Ook in december zijn er enorm veel verschrikkelijk mooie foto's geplaatst en dan is het lastig om er daar slechts 15 uit te kiezen. Toch hebben we een poging gedaan, onze selectie vind je dan ook hieronder.

  Lees verder >>
 • 11 7 fotolocaties voor het fotograferen van Schotse hooglanders

  7 fotolocaties voor het fotograferen van Schotse hooglanders

  27 december 2020, 10:41

  Schotse hooglanders zijn een populair onderwerp op Zoom.nl en dat is niet zo gek, de grote, harige runderen zijn namelijk enorm fotogeniek. Ben je op zoek naar een mooie locatie om deze dieren op de foto te zetten? In dit artikel geven we je 7 fotolocaties voor het spotten en fotograferen van Schotse hooglanders.

  Lees verder >>
 • 1 20 fotolocaties voor het fotograferen van de winter in Nederland en België

  20 fotolocaties voor het fotograferen van de winter in Nederland en België

  20 december 2020, 10:52

  De winter is een koude periode waarin we vaak niet het meest enthousiasme hebben om naar buiten te gaan en te gaan fotograferen. Toch is er, ook in de winter, genoeg schoonheid te vinden. In dit artikel geven we je 20 fotolocaties om de winter te fotograferen.

  Lees verder >>
 • 1 7 fotolocaties voor het fotograferen van markten

  7 fotolocaties voor het fotograferen van markten

  13 december 2020, 10:43

  Bruisend van leven, kleur en vol mensen zijn markten de perfecte plek voor het maken van levendige straatfoto's. Hoewel veel markten vanwege corona niet, of met beperkingen doorgaan, zijn het nog steeds geweldige fotolocaties om eens te gaan kijken. Wij sommen een aantal leuke markten voor je op.

  Lees verder >>
 • 3 Zo kun je Adobe Photoshop updaten en gebruik maken van de nieuwste functies

  Zo kun je Adobe Photoshop updaten en gebruik maken van de nieuwste functies

  8 december 2020, 10:08

  In oktober bracht Adobe een nieuwe update voor Photoshop uit en deze nieuwe versie krijgt behoorlijk wat interessante nieuwe functies. Welke functies dat zijn en hoe je deze nieuwe versie installeert lees je in dit artikel.

  Lees verder >>
 • 1 9 fotolocaties voor dronefotografie

  9 fotolocaties voor dronefotografie

  6 december 2020, 09:05

  Dronefotografie heeft vaak iets bijzonders. Je kunt enorm ver over een landschap heen kijken, en het originele perspectief zorgt ervoor dat de foto meteen de aandacht trekt. In dit artikel geven we je een aantal fotolocaties voor het maken van dronefoto's én leggen we je de regelgeving rondom dronefotografie uit.

  Lees verder >>
 • 6 Dit waren de mooiste foto's van november 2020

  Dit waren de mooiste foto's van november 2020

  30 november 2020, 10:27

  Een selectie maken is nooit makkelijk en zo bleek ook maar weer dat de maand november daar geen uitzondering van was. Er zijn verschrikkelijk mooie foto's gemaakt de afgelopen maand. Wij hebben een poging gedaan om de 15 mooiste foto's eruit te vissen.

  Lees verder >>