Upload jouw foto's
fotowedstrijd: Lentegevoel

Lentegevoel

Ben blauwe lucht, een kleurrijke bloesemtak of zonlicht dat een fris gepoetste woonkamer binnenval, hoe ervaar jij dit jaar de lente? Deel je ultieme ‘Lentegevoel’ in deze fotowedstrijd en maak kans op de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD, t.w.v. €899,-! De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Fotografen voor Elkaar livestream op vrijdag 24 april, om 19:30 uur.

Het jaar 2020 staat tot dusver volledig op zijn kop, maar de lente laat zich hierdoor zeker niet afremmen. Felgekleurd koolzaad verrijkt de bermen en de vogels vliegen af en aan. Geniet jij vanaf je balkon, je tuin of tijdens een korte wandeling net zo van de lente als wij? Deel dan je foto’s met een echt lentegevoel met ons en maak kans op een bijzondere prijs! Transcontinenta b.v., de distributeur van Tamron, stelt namelijk een objectief beschikbaar als hoofdprijs van deze fotowedstrijd!Doe mee met de fotowedstrijd Lentegevoel en win de Tamron 35-150mm F/2.8-4.0 Di VC OSD t.w.v. €899,-. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de livestream van Fotografen voor Elkaar. Aanmelden voor de gratis livestream doe je hier.

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema "Lentegevoel". De sluitingsdatum is 24 april 2020.

Meedoen doe je als volgt:

1
Klik op 'Ja, ik doe mee'
2
Je wordt doorgeleid naar jouw foto-overzicht.
3
Selecteer een van jouw mooiste foto's, die aansluit op het thema.
4
Stuur jouw mooiste preset-bewerking in voor de Zoom.nl-fotowedstrijd ‘Presets’ en wie weet wordt jouw foto gepubliceerd in het cursusboek Lightroom voor gevorderden!
Winnaars
X