Doe mee met Zoom.nl


Zoom.nl is meer dan een fotografiemagazine. Het is een actieve fotocommunity en er zijn meerdere manieren waarop je daaraan kunt meedoen. Je kunt workshops volgen, prijzen of reizen winnen met je foto, op stap gaan met andere fotografen, evenementen bezoeken of je foto terug in Zoom.nl magazine of als Foto van de dag of in een Collectie.


Zoom.nl Fotografie Workshops en cursussen

Zoom.nl organiseert regelmatig leerzame workshops en masterclasses voor enthousiaste fotografen. Deze worden altijd gegeven door professionele fotografen die expert zijn op hun fotografiegebied. Via de site, facebook en onze wekelijkse nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van het aanbod. Kijk ook eens in onze Zoom Academy voor een aanbod van leerzame fotografiecursussen, er zit vast een fotocursus voor je tussen.
Kijk op: zoom.nl/workshops.


Publicatie in Zoom.nl magazine

Door jouw foto te uploaden op www.zoom.nl maak je kans op publicatie in Zoom.nl magazine. Daarnaast kun je natuurlijk ook meedoen met fotowedstrijden. Je kunt je foto's uploaden nadat je een gratis account hebt aangemaakt. Voor iedere editie van Zoom.nl magazine gaat de redactie op www.zoom.nl op zoek naar geschikte foto's voor bij de artikelen van die editie. De redactie neemt contact met je op zodra we een foto willen publiceren bij een bepaald artikel. Let er bij het uploaden op dat je relevante tags, titel en omschrijving meegeeft aan de foto. Hoe beter de omschrijving, hoe sneller wij de foto kunnen vinden. Zo zet je de tag #vlinder bij een foto van een vlinder die wij dan misschien bij een artikel over dierenfotografie kunnen gebruiken.


Foto van de dag of Collecties

In de categorie Foto van de dag staan de foto's die door de redactie tot Foto van de dag zijn bestempeld. Iedere dag kiest de redactie van Zoom.nl een foto uit alle foto's die de afgelopen 24 uur zijn geüpload.
Bekijk hier de laatste Zoom.nl Foto van de dag.
De Zoom.nl collecties worden regelmatig samengesteld door de redactie en bevatten foto's binnen een specifiek thema. Kijk voor de laatste collectie op: Zoom.nl Collecties.


Samen op pad

Het leukste is natuurlijk je fotografiehobby te delen met andere Zoom fotograferen. Zo worden er regelmatig door Zoomers Photowalks of Fotodagen georganiseerd. Kijk hiervoor op Zoom.nl Samen op pad en ontmoet andere fotografen. Word ook lid van onze Facebook groep om zo andere fotografen te ontmoeten.


Fotowedstrijden

Door jouw foto te uploaden op www.zoom.nl kun je meedoen met de fotowedstrijden op Zoom.nl. Je kunt je foto's uploaden nadat je een gratis account hebt aangemaakt. Meerdere keren per jaar maak je zo kans op reizen en prijzen!
Kijk op: Zoom.nl Fotowedstrijden.


Fotografie Agenda

Het hele jaar door zijn er tal van fotografie-evenementen, -tentoonstellingen en -momenten. Om door de bomen het bos te zien stelt Zoom.nl deze foto-agenda samen en houden die up-to-date.
Kijk op: Zoom.nl Fotografie-agenda.


Zoom.nl lezersreizen

Af en toe schrijft Zoom.nl een fotowedstrijd uit met de absolute hoofdprijs: een fotoreis naar een geweldige locatie. Houd Zoom dus in de gaten en mis deze kans niet. Kijk op: Zoom.nl Fotowedstrijden.
Bekijk ook eerdere lezersreizen van Zoom.nl .Wil je niets missen?

Schrijf je dan direct in voor de Zoom.nl nieuwsbrief.

En volg ook onze Facebookpagina van Zoom.nl!