Upload jouw foto's

Canon EOS 450D - 200 - f/5.0 - 1/13 - 135 mm

Ik heb lang getwijfeld en ga hem toch plaatsen. Iedere keer als ik mijn map open word ikzelf aangetrokken door deze foto. Reden, het speciale blauw van de hal waar de toiletten zijn en dan ervoor het rvs van de trapleuning en het plexiglas waarin dan die gekleurde gevel weer weerschijnt. Het levert een bizarre plaat op met vooral typische kleuren. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Reacties (11)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
jz3 op 30 april 2010 om 20:40

Wat mijbetreft geen twijfel, alhoewel ik je twijfel begrijp, ik heb het zelf ook wel eens, maar deze foto heeft veel inzich. Lijnen lopen heel mooi en zijn inderdaad begrenst door mooie gekleurde vlakken. Gewoon een hele goeie foto.

mvgr
Jan

Jeronim op 28 april 2010 om 19:52

Ik vind 'm mooi. Heerlijk is de lichte en subtiele spiegeling in het glasgedeelte waarna de trapleuning de duisternis opzoekt. Mooi contrast, heerlijke plaat.
Gr Jeroen

ebeckers op 28 april 2010 om 07:44

Hoi Mady

Vindt het ene leuke compositie zo, goed gezien. Kader doet het ook goed. Persoonlijk vindt ik de reflecties wat minder. Zeker als je de plaat in het groot bekijkt eisen ze de aandacht op
Gr
Erwin

mady busch op 28 april 2010 om 09:15

Het gaat nu net om die reflecties Erwin. Als ze je aandacht trokken ben ik tevreden. Groet, mady

ebeckers op 28 april 2010 om 10:13

hehe zo kan je het ook zien
Erwin

baik99 op 28 april 2010 om 01:07

Mady ik weet niet waarom je twijfelde om deze foto te plaatsen maar het zou juist zonde zijn om hem niet te plaatsen en hem met ons te delen.
Het is een enorm intrigerende en prachtige foto die je aandacht blijft vragen en die blijft boeien, hoelang je ook kijkt.
De RVS trapleuning trekt je de foto in om je vervolgens door de foto heen te leiden. De diep purperen kleur geeft de foto een aangename warme touch die prachtig in contrast staat met het koude RVS tintje.

Mady je hebt in de toch aanzienlijk korte tijd dat je weer aan het fotograferen bent, een aardige collectie interessante foto's opgebouwd waarvan er deze zeer zeker een van is. Je kan trots op jezelf en je fotowerk zijn.

mady busch op 28 april 2010 om 09:19

Leuk dat je zo uitgebreid bij deze foto reageert en naar mijn werk hebt gekeken. Je hebt zelf een heel andere specialiteit zag ik in je mooie serie. Ik ga me steeds zekerder voelen door dit soort reacties. Ik zie je graag nog eens langskomen op mijn gallery. Groet, Mady

baik99 op 5 mei 2010 om 16:38

Graag gedaan Mady, ik heb met veel plezier naar je foto gekeken. Het plezier was dus geheel aan mijn zijde.
Natuurlijk reageer en kijk ik uitgebreid en serieus naar je foto’s. Als ik reageer en commentaar geef op een foto doe ik dat serieus, eerlijk en openhartig, zoals ik de foto zie. Kritiek is goed als het eerlijk en gegrond is en daarnaast opbouwend. Over smaak valt niet te twisten…dat is een persoonlijk iets.
Kort commentaar dat iets mooi, leuk en goed is, zegt me weinig, dat weet je zelf ook wel.! Het is wel leuk om te weten dat iemand je werk mooi vindt maar het heeft niet echt meerwaarde.

Dat wat je gezien hebt van mijn foto’s is maar een gedeelte van de dingen die ik doe. Ik ben hier op Zoom.nl nog niet zo lang Doordat ik een hele serie plaats van een onderwerp en maar 2 foto’s per dag plaats duurt het wat langer….maar er komt ook nog ander werk hoor.

Mady, om heel eerlijk tegen je te zijn……! Niet zo bang wezen….je hebt alle reden om zeker van jezelf te zijn. Je bent een KEI in het werk wat je maakt, het zijn echt geen toevalstreffers, dat bewijs je keer op keer. Elke foto die je plaatst is Top en ziet er goed uit. In deze stijl van fotografie ligt misschien wel je specialisme maar in andere stijlen zul je het zeker ook goed doen. Ben niet bang om eens een andere richting of stijl uit te proberen, dat houd het levendig.

Natuurlijk blijf ik terugkomen om meer werk van je te zien. Ik heb ook al veel meer bekeken hoor maar nog niet de gelegenheid om wat te schrijven. Het is echt zo veel, zoals ik eerder al zij. Maar ik weet dat mijn volgende commentaren in de zelfde trend zijn.

Baik

paulagarmin op 27 april 2010 om 22:46

Topper!!!
Mvg, Paula

Lino van Berkom op 27 april 2010 om 22:35

Perfect, het kader werkt extra versterkend!

Gr. Lino

corotterspeer op 27 april 2010 om 21:26

geen twijfel over mogelijk maar gewoon een fijne plaat, bijzonder knap gespot.
groet, Cor

Piek op 27 april 2010 om 21:10

Hehoi, bij twijfel altijd doen, al was het maar om te leren. Maar da's hier niet echt nodig... Mooi licht, fraaie lijnen, sterk beeld.
doeidag, arent

nak-kos op 27 april 2010 om 21:07

Mooi detail met spiegeling van de leuning en allerlei kleuren die overal vandaan komen. Vandaag naar de bollen geweest en binnenkort op zoom.

Gr. Nico.

RemyRemmerswaal op 27 april 2010 om 20:47

Erg mooi detail weer van dit pand, heel sterke opname!
gr remy

gerard28 op 27 april 2010 om 20:29

Geen twijfel mogelijk Mady: een super mooie foto!!!!!!! De leuning die de bocht omgaat en get paars met het cijfer 1. Helemaal goed,
gr Gerard

0

Stemmen

Bekeken:177

Favoriet:1

mady busch

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 28-06-2009

Meer foto's uit de categorie Architectuur

  • Laurenskerk Verlicht
  • Twentse boerderij
  • Sky high
  • Kuiperspoort
Datum:
27 apr. 2010 20:22:01
Camera:
Canon EOS 450D
Iso:
200
Sluitertijd:
1/13 sec
Diafragma:
f/5.0
Brandpuntsafstand:
135 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast