Upload jouw foto's

Onbekende camera

Voordat ik naar Oeganda ging had ik niet zoveel met apen. Tijdens onze reis door Oeganda is dit compleet veranderd, althans als ze in een regenwoud zitten . Als je deze fantastische dieren tegenkomt in het wild, zijn dat echte kippenvel momenten. We hebben op 1,5 meter afstand gestaan bij de chimpansees en de berg-gorilla's....... Momenten om nooit te vergeten.

Oeganda, december 2008

(Fototechnisch moeilijke omstandigheden, omhoog fotograferen van druk bewegend en een voornamelijk zwart beest met een felle lucht erachter... een uitdaging, dat kan ik je wel vertellen!)


Reacties (6)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
GBP op 8 januari 2009 om 22:29

Erg mooi om dit jong in zijn natuurlijke omgeving te zien. De plaat spreekt me vooral aan omdat ik het mooi vind hoe hij/zij verscholen zit achter de tak. Mooi moment!

Gr.
Niels

Sandra2306 op 8 januari 2009 om 13:02

Heel mooi de scherpte op de chimp. jammer dat je de ogen niet ziet, maar dat terzijde het is een mooie foto geworden ondanks de lastige omstandigheden,
gr Sandra

Giraffe op 7 januari 2009 om 17:29

Deze foto brengt mooie herinneringen terug . Fototechnisch inderdaad niet makkelijk. Vind het hier vooral jammer dat het gezichtje van de chimpansee heel donker is. Ben benieuwd naar de rest van de foto's. Groeten Yvonne

manual op 6 januari 2009 om 18:35

ja, er zitten altijd takken voor! Maar daarom des te leuker om naar te kijken, want ze kijken ook terug. Mooi hoor. Groet Manu

noreen op 6 januari 2009 om 09:24

Prachtig gelukt! Chimp is echt super belicht en de scherpte ligt helemaal op het aapje. Ik kan me helemaal voorstellen wat zoiets doet met je als je deze beesten van zo dichtbij in het wild ziet.

Groetjes noreen

Ps: Dank je trouwens ook voor je reactie op mijn vraag over de Uganda reis. We twijfelen nu nog tussen Madagascar en Uganda, waarvan de laatste de voorkeur heeft op het moment.

axana op 5 januari 2009 om 22:23

en toch is het je goed gelukt om deze mooie foto te maken want vaak krijf je maar èèn kans

0

Stemmen

Bekeken:65

Favoriet:0

Bookie

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 02-09-2007

Meer foto's uit de categorie Dieren

  • Grauwe gans
  • roodborst
  • roodborstje
  • Nice black
Datum:
5 jan. 2009 22:01:16
Camera:
Onbekende camera
Iso:
Onbekend
Sluitertijd:
Onbekend
Diafragma:
Onbekend
Brandpuntsafstand:
Onbekend
Meer foto informatie Exif informatie
Upload een bewerking van deze foto
Rapporteer deze foto als ongepast