Upload jouw foto's

Sony A77 II - 100 - f/16.0 - 2/1 - 35 mm

Naast fotografie is Duiken een van mijn andere passies. Vijf keer per jaar gaan we met de Leidse Studenten Duikvereniging (LSD) naar Zeeland om daar te duiken.
Tegen alle logica in ben ik samen met een mede duiker (na een kort nachtje) om 6u opgestaan en zijn we naar de zuidkant van de Zeelandbrug gereden voor de zonsopkomst.
De brug is een kilometer of 5 lang, maar lijkt hier nooit op te houden. Het was een beetje mistig, wat goed bijdroeg aan het eindeloze beeld.
Deze foto heeft een langere sluitertijd dan de vorige, waardoor het water mooi glad is en de reflectie van de brug in het water nog mooier is!


Ik lees graag kritiek op mijn foto's, daar kan ik alleen maar beter door worden!

Bekijk de foto vooral even in groot formaat, dan komt hij pas echt goed tot zijn recht.


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
PNCO op 10 april 2018 om 11:11

ja.. gaaf deze Sake! Mooi nu hoe de schaduw je naar het midden toe begeleid. En zo met de pilaar rechts helemaal top! Ook fijne verdeling boven en onder de brug. Topper dit Goede keuze voor zwart-wit ook!!

hartelijke groet Pieter

Sake-van-Pelt op 10 april 2018 om 11:18

Dankjewel Pieter!
Ja, deze vind ik op een andere manier ook weer heel gaaf! Wel kwam ik er achter dat je met een klein diafragma en een lange sluitertijd wel echt ALLE vlekjes op je sensor ziet... Ik heb echt tientallen vlekjes weg moeten werken... Maar elk nadeel heeft zijn voordeel, er was een vlek die ik echt niet netjes weg kreeg. Hierdoor heb ik een stukje extra van de onderkant afgesneden en dat pakte erg goed uit voor de compositie!
Zwart Wit was ook bijna de enige manier om de lichtbalans onder controle te krijgen. Het was heel raar licht deze ochtend... Ik kreeg hem in kleur met geen mogelijkheid bij iets waar ik tevreden mee was...

2

Stemmen

Bekeken:124

Favoriet:2

Sake-van-Pelt

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 06-01-2014

Meer foto's uit de categorie Landschap

  • Tekenaar schets kasteel Schaloen
  • Pier Veluwemeer II
  • Kinderdijk
  • Kinderdijk