Meld je gratis aan

Canon EOS 350D - 100 - f/16.0 - 1/80 - 50 mm

Bekermos schijnt alleen in Dierenpark Amersfoort op een muurtje van de arena aan de kant van de bavianen te groeien, ik heb deze foto gemaakt met een 18-55mm. objectief met een macrotussenring van 12mm. en de afstand was maar een paar centimeter, in weze een tuinje op de vierkante cenimeter, macrofoto's maak ik niet zo vaak, maar krijg er nu wel steeds meer lol in.


Reacties (1)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
kiekazoo op 26 mei 2013 om 22:01

Hallo Hennie

Ja het bekermos is erg mooi maar ik heb een kleine opmerking, het bekermos staat als je goed kijkt nog net ergens links onder in beeld. De wat grotere sprietjes is een andere mos soort. Ik zou de naam van de foto dus wel iets aanpassen. De foto van dit mos is prachtig om naar te kijken zeker als je je voorstelt dat we praten over enkele centimeters. Je hebt een mooie scherptediepte en de achtergrond is onscherp. Je compositie loopt vanuit de rechteronderhoek en is goed opgebouwd. Prachtig om naar te kijken en blij dat je steeds meer lol krijgt in macro's. Bereid je maar vast voor, binnenkort gaan we weer.

Groetjes Harrie

Hennie PAPARAZZI op 26 mei 2013 om 22:11

Hallo Harrie;

Ja, je kende deze foto al wat de naam van de foto betreft heb je wel gelijk maar de naam van de sprietjes weet ik niet, wat ik nu kan doen is de naam veranderen in ''mosjes''.
Leuk om weer met jullie op pad te mogen, alleen krijg ik steeds meer last van mijn spieren, dat is de dag na een uitje wel jammer, stil zitten is nog geen optie.

Grt. Hennie

0

Stemmen

Bekeken:19

Favoriet:0

Hennie PAPARAZZI

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 13-06-2009

Meer foto's uit de categorie Macro

  • Kunst uit de natuur
  • Sluipwesp - Tromatobia lineatoria
  • herfst
  • Dragonfly
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
26 mei 2013 11:24:11
Camera:
Canon EOS 350D
Iso:
100
Sluitertijd:
1/80 sec
Diafragma:
f/16.0
Brandpuntsafstand:
50 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast