Upload jouw foto's

Canon EOS 40D - 400 - f/1.6 - 1/1000 - 35 mm

Dit huis wordt binnenkort gesloopt maar via iemand van de fotoclub mochten we binnen even kijken. Het zonnetje scheen naar binnen. Details van het leven van de vorige bewoners waren nog zichtbaar, zowel aan de muur als op de grond. Heerlijk om dit even vast te mogen leggen.

Lang niet meer op zoom geweest, heel erg druk met allerlei projecten. Toch ff wat foto's kunnen bewerken vanavond.

gr. Anita


Reacties (7)

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn

 
Noord op 6 juni 2009 om 16:17

Super plaat, mooi dat je de gelegenheid kreeg dit vast te leggen.

Groetjes Loltje

robbin op 5 juni 2009 om 21:51

Mooi licht gevangen Anita, had van mij wel wat meer ruimte mogen hebben vind ik. Nu komt die beamer naar mijn idee wat te krapjes in de compo terecht. Ook denk ik dat je met een wat lager standpunt wat meer dieptewerking kunnen bewerkstelligen, ruis in de foto is niet storend trouwens; draagt wel bij aan de sfeer, goed. Ondergeschiktheid in de kleuren vind ik ook sprekend, de schuine lijnen als laatste vind ik zeker een dynamische opwaardering. mazzel, robbin

Diganiet op 5 juni 2009 om 21:59

Bedankt voor je reactie Robbin, maar wat bedoel je met beamer? Dit is een heel klein kamertje in een huis waar gewoon echt zonlicht door het raam valt. Met mijn 35 mm lens kon ik verder geen kant op en op het moment dat je lager gaat mis je het raam in je beeld en voor mij was dat van toegevoegde waarde.

gr. Anita

robbin op 5 juni 2009 om 22:09

oh.. met beamer bedoel ik de lichtstraal die van buiten naar binnen valt Anita. Ik snap dat het echt zonlicht is, daar twijfelde ik niet aan.. en klopt wat je zegt; met 35 mm loop je al snel tegen de ruimtelijke beperking op; daar kun je niets aan doen, ja of een groothoekobjectief gebruiken natuurlijk.. verder kan ik me helemaal vinden in je keuze hoor, niets mis mee, mazzel maar weer, robbin

eder op 5 juni 2009 om 21:19

Hoi Anita,
Wat een sfeervolle foto, de rommel, de lichtstralen. Goed belicht en juist het weinige kleur maakt de foto zo sterk. Erg mooi!
groeten, Eldert

Lakesite op 5 juni 2009 om 21:06

Gave foto geworden. Geweldig beeld vastgelegd. Het zonlicht komt prachtig mooi de rommelige kamer binnen. Jammer van dat plukje overbelichting in het licht, maar het stoort me niet echt. Mooi dat in de bewerking de kleur subtiel is behouden.

Piek op 5 juni 2009 om 20:55

Hehoi, wel een heel mooi licht dan. Mooie krachtige straal, dominant, maar overheerst niet. Fraai beeld.
doeidag, arent

keeseos op 5 juni 2009 om 20:49

Heel mooie zoninval door het raam. Compo ook mooi met deken/doek als oplichtend stuk tegen de donkere wand. Papieren vertellen hun verhaal. Heel mooi sfeervol.
groet kees

PeetjeVis op 5 juni 2009 om 20:48

Dat snap ik dat je het heerlijk vond om dit vast te leggen, tjonge wat een sfeer in je foto!
Mooi dat het licht precies valt op de achterbleven spullen dat legt de nadruk precies op datgene wat de sfeer in de foto bepaalt. Klasse!
gr Petra

0

Stemmen

Bekeken:86

Favoriet:1

Diganiet

Niveau:professional
Lid sinds: 27-03-2006

Meer foto's uit de categorie Overig

  • pp06selafdr
  • Fleurige fietsen
  • Gracht in Amsterdam
  • Meerpaal in groen .
Landkaart van de locatie waar deze foto genomen is
Datum:
5 jun. 2009 20:45:54
Camera:
Canon EOS 40D
Iso:
400
Sluitertijd:
1/1000 sec
Diafragma:
f/1.6
Brandpuntsafstand:
35 mm
Meer foto informatie Exif informatie
Rapporteer deze foto als ongepast